שלום, רציתי להגיד משו.

שלום, רציתי להגיד משו.

שלום, אני קורא פסיבי בפורום הזה (פורום נחמד) ורציתי להגיד שקניתי לעצמי נגן פרוסאונד (מנגני המדבקה) של 1 ג'גה. היו לי ציפיות נמוכות מאוד מן המכשיר אבל לאחר שקיבלתי אותו גיליתי ש: 1: עוצמת השמע סבירה בהחלט ומספיקה לאדם הממוצא. 2: לאחר ששמעתי גם את האייכות באייפוד התברר לי שהאיכות בנגן שלילא יורדת ממנו 3:לרדיו קליטה מעולה, ואני קולט איזה 20 תחנות מתוך 40 אפשריות! ולכן, אני לא חושב שמה שנרשם פה הוא נכון ב -100% עכשיו השאלה, היה לי מזל שנפלתי על אחד סביר ולא על אחד שמתפרק? תודה רבה הוופל המצופה שממלצר אוטומטית

TheRealDeal

New member
אני השוויתי את האייפוד מול 2 נגנים

אחד שכפתור הוליום לא פועל כמו שצריך, ועוד אחד חדש לגמרי (ז"א עדיין שלם).. אחד היה DEEJAY ועל השני לא היה רשום כלום, חוץ מזה הם היו זהים לגמרי.. הייתי אומר, שהם לא נשמעו אותו הדבר.. (אף אחד לא נשמע טוב), אבל משהו בצליל היה שונה.. מה שאומר שאיכות החיבורים וההלחמות גרועה.. לא צריך לציין אפילו שהאיכות של האייפוד עולה על הנגנים האלה בכמה מונים.. אם אתה לא מעמיק בזה יותר מדי, ולא שם לב לשינויים באיכות (שרובנו ככה), אז כל הנגנים ישמעו לך אותו הדבר... והקשבה של מספר דקות לא מספיקה אם אין לך ניסיון בלהקשיב למספר שירים ממקורות שונים ולשמוע את ההבדל באיכות, או עם אוזניות שונות... חשוב גם להשוות בין נגנים עם אותן אוזניות. חוץ מזה, בנוגע לעוצמת השמע.. לדעתי היא נמוכה לעומת האייפוד, אבל בכל מקרה, אני לא אוהב לשמוע חזק... והחוכמה היא לא להגיד שהנגן מגיע לעוצמות גבוהות - כי את זה כמעט כל מגבר בכל נגן יכול לעשות, אלא את איכות ההגברה (כמה האיכות יורדת ככל שאתה מגביר יותר - יכול להיות שאם לא הצלחת להבדיל בין הנגן שלך לאייפוד, אתה בכלל לא תרגיש בהבדלים באיכות ההגברה). בכל מקרה, אני חושב שהנגן הזה יספק אותך ואת כל מי שמחפש נגן בזול.. האיכות שלו אולי לא בשמיים (יותר קרובה לרצפה), אבל היא מספיק טובה למי שלא מבדיל בין האיכות של האייפוד לאיכות של הנגן הזה.. יכול להיות שנפלת על אחד שלא מתפרק, הרוב לא מתפרקים.. פשוט, כמו לכל נגן, מתישהו יגיע הזמן שהוא יפסיק לעבוד.. ופשוט אורך החיים שלו קצר יותר משמעותית מנגנים אחרים של חברות אמינות, משום שהוא יוצר מחלקים פגומים/עודפים שהמפעלים בסין קנו בזול ממפעלים שמיצרים את החלקים האלה...

bitonano

New member
אין סיכוי שאיכות של אייפוד תהייה

שוות ערך לאיכות של הנגן הזה... זה נגן מדבקה...סופר נגן מדבקה! אייפוד היא חברה איכותית... החברה פרוסאונד זה אפילו לא החברה האמיתי של בכשיר אלא איזו חברה יפנית מאפנה...

למעלה