שלום רציתי להמליץ על מטפל מנסיוני האישי

redrider

New member
שלום רציתי להמליץ על מטפל מנסיוני האישי

לפני כחמש שנים עברתי פציעת ספורט בכתף השמאלית.
בהתחלה לא התייחסתי אליה והמשכתי להתאמן אך במהירה הכאב הקל התחלף בכאב חד בכל מאמץ שהשביט לי את היד וגם לי לסבל רב. הלכתי למספר אורטופדים קיבלתי זריקות סטרואידים וטיפולי פיזיותרפיה. פניתי אפילו לפיזיותרפיסט של מכבי תל אביב שגבה ממני סכומי כסף בלתי מבוטלים אך לא הצליח לשפר את מצבי.
לבסוף השלמתי עם רוע הגזירה עד ששמעתי על תמיר שור. חייב להודות שעל תמיר שמעתי גם קודם מכיוון שהוא גיסו של חבר טוב אך לא זלזלתי בו גם מכיוון שהוא מטפל בשיטת טווינה (אז הייתי בור בנושא) וגם מכיוון שמדובר בבחור יחסית צעיר והדבר הקרין לו חוסר ניסיון. כשפניתי לתמיר עשיתי זאת מתוך ייאוש ובלי כל אמונה בפתרון הבעיה שלי... שמונה טיפולים אחרי הייתי מוכן לנשק את האדמה שעליה הבחור המדהים הזה הולך. תמיר שור ריפא לי את הכתף. היום אני שוב מתאמן בשחיה ומפעיל את הכתף שלי ללא כל קושי. מדיי פעם בתקופות קרות יש עוד קצת כאבים ארטריטיים אך עם הזמן הם נחלשים ואני פשוט מרגיש טוב יותר. הבחור צנוע, אדיב ומאוד מאוד מקצועי.
למען הסר ספק אין מדובר בהודעה פרסומית והבן אדם אפילו לא יודע שאני כותב עליו אבל הרגשתי צורך לשתף אתכם. יש תקווה לכאבים גם כשהרופא אומר שאין. הבן אדם מאזור הצפון ואם מישהו רוצה פרטי התקשרות אשמח לעזור בפרטי.

redrider

New member
חבר אני כותב בתפוז כבר מעל עשור

ואני ממש לא מפרסם. פשוט תמיר שור עזר לי מאוד במקום שרבים אחרים כשלו.
אז החלטתי לעזור לבחור. לא הכל ציני בחיים האלו.
אז לך תאכל איזה וופל ועזוב אותי בשקט

yoelnd

New member
שבירת שיא!

מעל 564 צפיות בהודעה - דבר כזה לא היה בפורום הזה מעולם!
תודו שזה שיא! וכל הכבוד למנהלי הפורום שהשאירו את הענין חי ונושם!
ואגב, גם אני כותב מעל 15 שנה בפורום הזה ואף הייתי מנהל שלו מעל ל- 3 שנים!!
השאלה האם הכתיבה היא ענינית ותשובות או......

בבריאות טובה

0 אור 0

New member
מוזר האמת

לא נראה לי שכל כך הרבה אנשים מסתובבים בפורום
ובתכלס זו הודעה בלי תוכן שאין בכלל צורך להכנס אליה,
שלא לדבר על כך שההודעה המקורית זכתה ל 50 צפיות שזה גם יפה אבל אפילו לא מתקרב ל 500

טאוֹ

New member
אולי יואל מעסיק רובוטים

כנראה שהוא שמע שהודעה שצופים בה מעל 500 איש, מזכה את כותב ההודעה בכרטיס אח"מ. אז...

יואל, זכית!

בזאת אתה הופך לאדום עד סוף השבוע, ורשאי להיכנס חופשי לטרקלין ה-VIP של מנהלי הפורום, ליהנות מכיבוד חופשי (תמרים אורגניים, פיסטוקים לא קלויים ועלי חסה) ולהשתמש ברכב השרד של ההנהלה - סוסיתא יד 500 מרופא (סיני, כמובן), כחדשה.

yoelnd

New member
האמת.....

זה ענין של כתיבה עם חשיבה יצירתית מגרה ומושכת.....
אם היה לי זמן להעסיק רובוטים אז הפרס שאני מעדיף הוא עיסוי טוב!
לא סוסיתא חדשה ולא כיבודים ! ואין צורך בלהיות אדום.......

העיקר הומור והמון בריאות!

טאוֹ

New member
אין ברירה

הייתי הופך אותך לירוק, אבל הצבע האחרון שנשאר לי במלאי זה אדום.
ואת הסוסיתא אנחנו מעבירים לך לא בגלל טוב לבנו - אלא כדי שישדרגו לנו את הרכב לפורד קורטינה.

בריאות ואושר, וסע בזהירות (שמעתי שגמלים אוהבים לכרסם סוסיתא)

yoelnd

New member
די לצבעיות

היי
די! הצילו! קשה לי באדום כבר שבוע!!!
העם דורש שחור בעיניים!

ושאלו היו הבעיות שלנו בחיים: המלצות על מטפלים, בלוגים, סיפורים ואגדות!
רק בריאות!

למעלה