שלום רציתי להתייעץ איתכן

שלום רציתי להתייעץ איתכן

שמי שרית ואני מחפשת את הזכוכית או דבק שגורם למראה קריסטלי.
פעם קניתי איזה דבק כזה אבל הוא גורם לדף שמתחתיו לדהות וגם לא נותן נפח אני מחפשת משהו בסגנון של מה שיש בקישור
האם יש אבני זכוכית או פלאסטיק כאלה מוכנים או דרך ליצור כאלו?
זה מיועד לתכשיטים למילוי על חלקי שיבוץ.
תודה רבה
שרית

http://market.marmelada.co.il/products/159044

little stamper

New member
ברוכה הבאה שרית

יש כמה דרכים להשיג את האפקט שאת רוצה.
ישנם חומרים שונים שיוצרים את האפקט הזה (את חלקם ניתן להשיג בחנויות הסקראפ בארץ וחלקן רק בחו"ל) כמו דבק שנקרא glossy accents. זהו דבק מעולה שניתן להשתמש בו ליצירת אפקט קריסטלי מבריק ותלת מימדי. מוצרים נוספים בסגנון הם paper glaze, dimensional magic ומוצר נוסף הוא הCrystal effects של stampin up אבל לא ניתן להשיג אותו בארץ אז את יכולה לנסות דרך איביי.
אופציה נוספת היא שימוש במדבקות אפוקסי שקופות. שמגיעות בגדלים שונים ובצורות שונות ויוצרות מראה דומה (צירפתי לך תמונה). - אני קניתי פעם במקס סטוק. זה היה מזמן אבל שווה לבדוק...
שתי אפשרויות נוספות ליצירת אפקט דומה הם בשימוש באבקת אמבוסינג (הבלטה). הראשונה היא לשים על הנייר שאת רוצה דיו ורסה מארק (דיו סימן מים) ועליו לפזר את האבקה לחמם ולהמיס עם אקדח חום. יווצר לך מראה קריסטלי יפה וניתן לחזור על הפעולה מספר פעמים וכך ליצור שכבה עבה יותר.
אפשרות נוספת קצת יותר מסורבלת אבל אמורה להביא לתוצאות יפות והיא טובה למי שמייצר כמויות היא שימוש ב Ranger Melting Pot ואבקת אמבוסינג (clear UTEE (Ultra Thick Embossing Enamel ממיסים את האבקה במחבת הזה ומוזגים לתוך תבניות או תליונים וכו'.
מציעה לך לחפש את השמות של המוצרים שרשמתי לך ביוטיוב ולראות קצת הדרכות וסרטונים. שיהיה בהצלחה!

ראשית תודה וברוכות הנמצאות אפילו יש לי חוב יש

ישן לפורום האהוב הזה ...
לפני כמה שנים התייעצתי איתכן על ערב לבנות שהכנו לוחות מודעות מעוצבות נתתם לי כל כך הרבה עצות ואפילו שלחתן לי חומרים.
צילמתי אבל אז היו עיכובים ולא העלתי תמונות כל פעם שיוצא לי להגיע לקובץ תמונות אני נזכרת בחוב הישן ...
אז עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ...
תודה רבה על אז וגם על עכשיו....
רציתי לשאול המדבקות האלו הן נשארות דביקיות איך הן מעשיות לגבי?
וחוץ מזה יש לי את האבקה הלבנה שהופכת שקופה אני מעדיפה למצוא משהו יותר פשוט ... תודה
אבדוק מה שהצעת לי ואחזור עם תשובות ... או שאלות
תודה רבה :)
שרית

little stamper

New member
אז קודם כל כמובן שעדיין

נשמח לראות את מה שהכנת. אין אצלנו חוק התיישנות

לגבי המדבקות הן דביקות בצידן האחורי ואת אמורה להדביק אותם על גבי הנייר או המשטח עליו את עובדת וזה יצור אפקט כמו בתמונה ששלחת.
הכי פשוט לדעתי הוא אחד מהחומרים הנוזליים שרשמתי לך.

אני עוד בודקת ומחפשת ביוטוב

אבל ראיתי שיש כאלה שהם 2 בקבוקונים ויש כאלה שמטשטשים / מכהים את התמונה שמתחת ואת זה יש לי בבית
מעניין אותי אם אשים לק שקוף על הנייר או הבד ואחכ אשים את החומר שלי אם זה יעבוד
אם יהיו התקדמויות אעדכן
ולגבי התמונות אני לא מעלה כי המחשב שלי עבר איחוד עם עוד מחשב שקיבלתי אם אמצא שוב את התמונות אעלה גם אצלי אין חוק ההתיישנות ;)

תודה רבה
שרית

ב"ה מעדכנת בשמחה :)

מרחתי לק שקוף על הדף יבשתי ומרחתי את החומר שלי "dimensional magic" של " royal coat" ויצא מעולה .
לא עשיתי שכבה עבה במכה אבל מקוה שזה יעבוד טוב .

שוב
תודה רבה מקרב לב
אין עליכן
ולא שוכחת ולא מתיישנת בלי נדר.
לילה טוב
שרית

למעלה