שלום, רציתי לקבל ייעוץ

Simbbam

New member
שלום, רציתי לקבל ייעוץ

אני מתן
ובכן, אני בן 17 וחצי, עולה לי"ב ומתאמן בחדר כושר כבר איזה 4 שנים. 3 שנים עושה ספינינג, ומאד אוהב את זה. רציתי לבדוק אפשרות שאני אוכל ללמוד הדרכת ספינינג, אך נאמר לי שבשביל זה צריך הסמכה לאימון חדר כושר, ורק אז אפשר לעשות קורס להדרכת ספינינג. השאלה שלי היא האם זה אפשרי למישהו בגילי, צעיר מ18, ללא תעודת בגרות עדיין, להתקבל לקורסים שכאלה? תודה.

חן M

New member
אני חושב שבוינגייט

יש קורס מרוכז של חודש בתנאי פנימיה שהוא מיועד לגילאים האלו... נסה לברר איתם...

היי מתן..

ראשית עלי להגיד לך כל הכבוד על הרצון והחזון. זה טוב תמיד שיש חזון ומטרה ואני בטוח שכאשר תשיג את מטרתך תהייה מלא סיפוק. ובכן, אני לא בטוח אבל אני יודע חושב שאפשר לעשות קורס מדריכי חדר כושר כבר מגיל 18 והתנאי אינו בגרות אלא 12 שנות לימוד, כך שטיפה סבלנות, לדעתי ברגע שתגיע לגיל 18 תוכל אולי לנסות ולהתקבל לקורס מדריכי חדר כושר. לגבי קורס מדריכי ספינינג, הסיבה שמדריך ספינינג צריך להיות מדריך חד"כ היא בשל סיבה בירוקרטית בעיקרה , בגלל חוק הספורט, אופני ספינינג מוגדרות כ"מכשיר כושר" ולכן צריך הכשרה פורמאלית של מדריך חד"כ. אבל לדעתי האישית כדי שגם תתפתח להיות מדריך ספינינג מעולה עליך קודם כל להבין מה שורשיו של הספינינג, ולכן הייתי מציע לך להתאזר במעט סבלנות, אגב את קורס מדריכי הספינינג לדעתי גם תוכל לעשות בגיל 18 ללא קורס הדרכת חד"כ, רק שפשוט רוב המועדונים פשוט ימנעו מלהעסיק אותך, בשל חוק הספורט. עד שתפתור את הבעייה הזו, שהיא סה"כ עניין של סבלנות וגיל, תתחיל להתפתח כרוכב אופני כביש. ספינינג הוא למעשה אימון שנולד מן הצורך לשפר יכולת ולהפוך את הרכיבה בחוץ, לבטוחה יותר ב"תנאי מעבדה" ולדעתי, כדאי שתתחיל להתמקצע קודם ברכיבת אופניים מקצועית. אני מציע לך בחום להתארגן על אופני כביש , אפילו בסיסיות ולהצטרף לקבוצת רכיבה כזו או אחרת(קבוצות רכיבה תוכל למצוא באשקול הפורומים שעוסקים באופניים כאן בתפוז). שיהיה לך בהצלחה,אשמח להיות לך לעזר בכל אשר תרצה, ואל תשכח לעדכן אותנו מה קורה

למעלה