שלום, רציתי לשאול.. איך מתחילים ללמוד טלקיניזס? הזזת חפצים? האם זה בכלל אפשרי?
N NrG sk8 New member 20/10/07 #1 שלום, רציתי לשאול.. איך מתחילים ללמוד טלקיניזס? הזזת חפצים? האם זה בכלל אפשרי?
מ מכור אנונימי לקולה New member 21/10/07 #2 זה אפשרי, אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה: למה אתה רוצה ללמוד טלקינזיס? למה שלא תזיז את מה שאתה רוצה לעזיז בדרך הישנה והטובה?
זה אפשרי, אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה: למה אתה רוצה ללמוד טלקינזיס? למה שלא תזיז את מה שאתה רוצה לעזיז בדרך הישנה והטובה?
J Jerald_Admonds New member 21/10/07 #3 אתה באמת צריך לשאול? כי זה מגניב! כי כל מני דמויות דמיוניות שצריכות כוחות כאלו כדי לשרוד במלחמתן האינסופית כנגד הרוע משתמשות בזה בטלוויזיה ובקולנוע.
אתה באמת צריך לשאול? כי זה מגניב! כי כל מני דמויות דמיוניות שצריכות כוחות כאלו כדי לשרוד במלחמתן האינסופית כנגד הרוע משתמשות בזה בטלוויזיה ובקולנוע.
N NrG sk8 New member 25/10/07 #5 יש לי את הסיבות אני לא מקלה ראש בנושא, הרשי לי לדאוג לסיבות לפיהן אני רוצה לעשות את זה... השאלה שלי היא אחרת לגמרי, אשמח לקבל תשובה.
יש לי את הסיבות אני לא מקלה ראש בנושא, הרשי לי לדאוג לסיבות לפיהן אני רוצה לעשות את זה... השאלה שלי היא אחרת לגמרי, אשמח לקבל תשובה.