שלום, רק היום גיליתי את הפורום

חיבנוקי

New member
שלום, רק היום גיליתי את הפורום

שמי שיר, אני אמא לשני זוגות תאומים מנשואי הראשונים ולתינוקת בת 7 חודשים מנשואיי השניים. את הנסיך הכרתי כאן באינטרנט,בחור רווק שלא נבהל מהמשפחה המוכנה ושקיבל את כולם עם המון אהבה. אני לאט לאט,אבקר כאןואשתף אתכם בלבטים והחששות,וכמובן בשמחות והכייף.

yaeli4

New member
וואאאאו, שני זוגות תאומים../images/Emo24.gif

ועוד תינוקת... תיזהרי שהיא לא תקנא באחים שלה, על זה שלה אין תאום או תאומה... :) בכל אופן, ברוכה הבאה. כל הכבוד לבעל השני שקיבל משפחה גדולה שכזו, וכל הכבוד לך, אמא ברוכת ילדים. שמחים לקבל אותך בצל קורתינו. ספרי לנו עוד, נשמח תמיד לעזור ולתת כתף.

*יערית

New member
מי אמר../images/Emo39.gifברוכה הבאה

שזה לא אפשרי אם רווק+אינטרנט
? שימשיך לכם באושר... ורק לשם ההבהרה..שני זוגות תאומים=ארבע ילדים שלך מנישואים קודמים? מורידה את ה

עלמה 3

New member
WOWWWW ברוכה הבאה ../images/Emo175.gif

בצל קורתנו. כל הכבוד לבחור שלא נבהל וכרווק בבודאי שיותר קל.... אין לו אקסית על הראש

חיבנוקי

New member
תודה על קבלת הפנים החמה...

אז נכון שאין אקסיות אבל יש הורים... ומישהו מכיר הורים שישמחו שהבן הרווק התחתן עם גרושה +4????
גם כשכלפי חוץ אמרו שהעיקר שהוא מאושר... אבל מצד שני היחס כל פעם יותר מבלבל,כן מקבלים אותנו כמשפחה,לא מקבלים את הילדים שלי... האמא כן, האבא לא... והמפחיד מכל קרה ויש בת משותפת ואז היא כן חלק מהמשפחה והיתר לא? ומצד שני כשקונים מתנות קונים גם לילדים שלי. אני כל כך מבולבלת. והנסיך נתן לילדים יחס מהיום הראשון כאילו שהיו שלו,וכששואלים אותו במקום שלא מכירים אותו "כמה ילדים יש לך?" התשובה שלו היא 5 וכשהקטנה לא היתה היה אומר 4.

yaeli4

New member
נו, שוין, פולניה, ארץ נחמדת

אם לא היו הורים בכל הסיפור, איך הייתם יכולים להיות סיפור פולני קלאסי? קודם כל, יש לך אחלה גבר. כל הכבוד לו ואיזה הזדהות הוא מפגין. מסרי לו שאני גאה בו. אין הרבה כאלה. לגבי ההורים? מה לעשות, יתרגלו הפולנים... אתם כבר ילדים גדולים, את ובעלך, ואני מניח שתדעו ללכת בין הטיפות. ולשני זוגות התאומים וגם לבונבונה הקטנה, תני צביטות בשתי הלחיים וחופן נישוקים ממני. לתפארת מדינת הגמדים.

עלמה 3

New member
ברגע שבן זוגך מקבל אתכם כמו שאת

מספרת, ונראה שהוא מקבל ומיכל אתכם ב- 100% , אז הם עם הזמן ילמדו לקבל גם את ילדייך...אני מאמינה שדרכו, הם ילמדו לקבל. ותני לו לעשות את העבודה מולם. מה עם ה-
שלך, איפה הוא בפזל הזה ?

*יערית

New member
זה תפקידם של ../images/Emo47.gif

מסתבר שכל הנסיכים נוהגים באצילות נפש גם כשאין להם
על ראשם זה משהו שזורם בדמם....שרק ימשיך לכם כך
מה שבאמת חשוב שהוא מאחורייך זה הגב החזק ביותר שיש!

rolan

New member
חיבנוקי בואי קבלי ../images/Emo24.gifי

ברוכה הבאה... הבאת איתך משב רוח רענן!!! יופי שאת כאן, ממש הבית בשבילך... ספרי, שתפי אנחנו כאן! ואיך אני אומרת? שבי אתנו ספרי לנו סיפורך...
ושוב... ברוכה הבאה

1נתי 1

New member
ברוכה הבאה ל ../images/Emo82.gif

קיבלוך בברכות ובחיבוקים אז מצטרפת לקבלת הפנים

חיבנוקי

New member
wow איזו קבלת פנים.../images/Emo140.gif קצת עלינו

אז ככה הגדולים בני 8 וחצי -שני בנים ה"קטנים" בני 6וחצי -בן ובת והאפרוחית בת 7 חודשים ה
(אהבתי את הסימן) נשאר בקיבוץ(אנחנו קיבוצניקים לשעבר) ולא ממש מעניין אותו מה קורה,מידי פעם נזכר שיש לו ילדים קופץ לכמה דקות ובכך עושה לעצמו
ועובר הלאה. כרגע יש לו אחלה תרוץ,עברתי לגור עם הנסיך בעיר הכי דרומית בארץ. אבל גם כשגרנו באותו קיבוץ,וגם כשרק עברנו לעיר סמוכה,הילדים לא בדיוק היו ב"ראש" שלו. ככה שלנסיך היה די קל לתפוס פיקוד בבית.

*יערית

New member
תשמעי.....

מסירה את הכובע בפנייך, גידול הילדים
בניית פרק ב
חיוך על פנייך כשאת כותבת
משהו באופטימיות שלך מעודדת ביותר

מורכב

New member
לזה קוראים מורכבים פלוווווס ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה בצל קורתינו איזה כייף 2 זוגות תאומים יש לך מתכון לזה אשמח לקבל ווווואאאוו ועוד בן ובת רק תדעי שלא נעזוב אותך נכנסת למשפחה גדולה תמסרי ד"ש לבעלך האמיץ ואנחנו כאן לשרותך
מורכב

rolan

New member
תגיד לי מורכב... לפני שאתה מתלהב

כל כך... עלמה מסכימה שתרקח לה מרקחות כאלה?... וכן, חיבנוקי - בהחלט הגעת למקום הנכון!!!

למעלה