שלום רק היום נרשמתי פה-שאלה לגבי תחלת קריירה

שלום רק היום נרשמתי פה-שאלה לגבי תחלת קריירה

שלום לכולם, שמי מירית ואני לומדת רפואה סינית שנה שלישית- אני שמחה לראות שיש מקום בו כולכם נמצאים בו:) רציתי לשאול אם כדאי לי כבר להתחיל ולחפש עבודה בתחום או שעלי להמתין עד שאסיים את לימודי ורק אז להתחיל? יש לי כבר תעודה של מעסה בשוודי-אני יכולה לעבוד בספא -השאלה אם זה המקום להתחיל בו ? אני פחות מתעניינת בעסודה בספא אבל אמרו לי שצריך להתחיל איפשהו- אני דיי חוששת להתחיל משהו שלא קשור לתחום עיסוק עיקרי שלי. אשמח לשמוע את דעתכם. יום נפלא לכולם איזה כיף שיורד גשם :)

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

היי מירית, אני מאלו שחושבים שצריך ללמוד 4 שנים ורק אז להתחיל לעבוד, לא לפני. ולכן התשובה שלי היא- לסיים לימודים, לעשות ביטוח מקצועי, לעשות פנסיה ולהתחיל לעבוד.
את השיחה הזו אולי כדאי שנעשה שנה הבאה בסביבות פברואר באמת.... לגבי עיסוי שוודי- זה לחלוטין החלטה שלך: אם את רוצה לעסוק בזה כדי לצבור נסיון במגע- לכי על זה. אם לא- אז לא. מאוד כיף שיורד גשם, את צודקת. ותגידי- את באה לקונגרס?

קונגרס

היי, קונגרס ה- ICCM, נערך זו השנה השלישית בתאטרון גבעתיים. מדובר על 4 ימים של הרצאות, סדנאות ומתחם, עם מרצים מהארץ וגם מרצים אורחים מחו"ל. מפתיע אותי שאת לא מכירה! באיזה מכללה את לומדת? הקונגרס בתשלום, יש כל מיני מחירים, כנסי כאן ותדעי הכל- הקישור הוא לתכנית, וחפשי את המחירים לסטודנטים. וכמובן- לבוא לסרט שסינית הביאה במיוחד ובאופן בלעדי לקונגרס, ואם רפואה סינית קהילתית מעניינת אותך ואת רוצה לדעת עוד- לבוא למפגש.

RanLoel

New member
היי מירית

אני דוקא חושב הפוך מיעל... זה נכון שאי אפשר לטפל לפני שמסיימים ארבע שנות לימוד אבל יש הרבה עבודות אחרות המשיקות לתחום שאת כן יכולה לעשות. אני עבדתי ב"מזרח מערב" בתקופת הלימודים ובשנה השלישית עבדתי בספא, זה מאוד עזר לי גם להתחבר למגע וגם להתקבל למכבי טבעי. כל עבודה שתעשי אותה בכיף ותוכל לקרב אותך לתחום ולקדם אותך מקצועית, היא טובה ותוכל לרכך את היציאה לשוק העבודה בסיום הלימודים. עבודה במכללות בתפקידים שונים, רקיחת צמחי מרפא בבתי מרקחת, עבודה בשיווק תכשירים צמחיים, בכל עבודה מהסוג הזה תכירי מטפלים, אנשי מקצוע ומטופלים פוטנציאלים. ולא פחות חשוב, יתחילו להכיר אותך. לבסס שם של מטפל לוקח זמן וכדאי להתחיל מוקדם ככל האפשר. בהצלחה, רן

ממה שאני הבנתי

היי, ממה שאני הבנתי, מירית שאלה לגבי טיפולים ברפואה סינית. וטיפולים ברפואה סינית צריך לעשות לאחר סיום הלימודים ולא לפני.

מירית שלום,

אם שאלת אז לעניות דעתי כל מה שאת יכולה לעשות כדי ליצבור ניסיון זה טוב תנצלי את ההזדמנות למפגש אם אנשים כדי לשכלל את יכולת ההבחנה שלך גם כשאת מעסה את מטפלת ואפילו כשזה בספא אומנם לא באותו עומק של הקליניקה אבל יש בזה הזדמנות לצמוח כל עוד את זוכרת שהפוקוס הוא קליני ( אם זה מה שאתה רוצה לעצמך) בהצלחה עודד סולר מרכז שלומות ירושלים

guysegal

New member
שלום מירית(שלום גם יעל ועודד שזמן רב לא פגשתי

אם אנחנו מדברים על עבודה בתחום רפואה סינית, את יכולה לבדוק אצל מטפלים שצריכים אסיסטנטים (לפחות במה שמותר לך לעשות כרגע) לגבי עבודה בספא - נכון שזה לא התחום המרכזי שלך אך יחד עם זאת זה תחום שנותן הרבה נסיון ובטחון בעבודה עם אנשים. אני יכול לספר עליי, שעבדתי מספר שנים בספא עד שהקליניקה הפרטית שלי מספיק התרחבה ויכולתי להרשות לעצמי להשקיע רק בה. למדתי המון, גם אם לא את תחום הדיקור ישירות. זו עדיין עבודה שקרובה לתחום שלנו. בהצלחה גיא

למעלה