שלום!!!! רק עכשיו ניכנסתי לפורום!!

stas51

New member
שלום!!!! רק עכשיו ניכנסתי לפורום!!

אני חושב שדיי מכירים אותי, אני מישתתפ הפורום של MANAGER IL קןראים לי שם STAS51......יש כאן עוד מישהוא מיכאן??? קצת אליי, אני חושב יש לי ידע רחב במנג´ר, אני מכיר הרבה שחקנים ואת המישחק כמו כף היד שלי אני כרגע מאמן את ראסינג סאנטנדר בעונה ה3, אני מקום 2 כרגע!!! (בעונה הקודמת לקחתי אליפות!!!) אז, סבבה שניפתח פורום למנג´ר.ביי

Nomero Uno

New member
ברוך הבא

אני גם משחק כרגע עם סאנטנדר וגם אני בעונה השלישית -בערך באמצע אני קצת פחות טוב ממך בעונה שעברה סיימתי במקום הרביעי והעונה תכננתי עונה פיננסית - למכור את הותיקים ולשחק עם הצעירים המוכשרים שקניתי במהלך השנים זה לא כל כך יצא הצלחתי למכור רק שלושה שחקנים הצעירים לא הוכיחו את עצמם ואני הודחתי מליגת האלופות אחרי שלב הבתים הראשון ומהגביע בליגה הייתי קרוב אל הקו האדום ואז נאלצתי להכניס את הותיקים שעוד נשארו עכשיו אני קצת יצאתי מהבוץ ועם קצת מזל אני יכול לתפוס מקום בגביע אופ"א יש לך(או בעצם לכל אחד אחר) איזה עצות בשבילי?

stas51

New member
אני..

משחק בטקטיקה GWOC עם שינויים קלים זה נירה ככה: DC DC DC DMC ML MC MR AMC ST ST והשחקנים: שוער: צ´יוטיס בלמים: אוקורונקו,ריספ, לוסיס קשר הגנתי: פרוטון קשר שמאלי, מרכזי, ימני: הרסי (אייקס), ואן דר וארט), לנדן קשר התקפי: סאהה (פולהאם) חלוצים: רובי פאולר ואלן סמיט (הרכישה הכי גבוהה שלי-34 מיליון) וזהרק בעונה ה3 עם סאנטנדר!!

pj ladd

New member
שאלה.......

תגיד בבקשה את הקבוצות שבהן מתחילים ריספ לוסיס וצ´יוטיס

למעלה