שלום. שאילת מגבלת זמן..

homeup

New member
שלום. שאילת מגבלת זמן..

קודם כל אקדים ואומר שלקחתי כמה טיפים שימושיים שבטוח יעזרו לי בהמשך דרכי.. בכל מקרה, העניין הוא כזה:אני מתחילה ללמוד בדיוק בעוד שבוע,מכורח הנסיבות רק עכשיו (מחר ליתר דיוק) מתחילה בחיפושי אחר דיור מתאים. מכאן השאילה: האם זה אפשרי בעצם למצוא דירה מתאימה+לעשות את כל הסידורים הכרוכים בפרק זמן של שבוע? או שאלמנט "הרצון הטוב" שיש לי לא ממש רלוונטי לעניין? לא יודעת עד כמה זה משנה משהו מבחינת התנהלות העניינים, אבל מדובר במספר מושבים פוטנציאליים (תלמי יחיאל, ערוגות, ינון).
מראש.

היכן נמצאים המושבים הללו?

אני לא בקיאה בכל מה שכרוך בדיור במושבים. תוכלי להרחיב על כך?

אני מניחה שאת עומדת ללמוד באחוה

קודם כל שיהיה בהצלחה! מניסיון,בזמנו חבר שלי ואני חפשנו דירה קרוב למכללה בצפון, ומצאנו מאד בקלות בית קטן במושב. את הדירה החדשה שלי אליה עברתי לא מזמן גם כן מצאתי מיד (ראיתי אותה ולמחרת כבר חתמתי). נראה לי שזה אפשרי ורק תלוי בהיצע הדירות באזור.

עמית22

New member
קודם כל תפסיקי לבזבז את הזמן

ותתחילי להסתובב באיזור. דבר שני האיזור שאת הולכת לגור בו הוא איזור מקסים (המועצה שלי), ואת יכולה גם לגור בכפר אחים. ואם יש לך רכב אז בכלל ניתן להגדיל את הטווח גם לחצב, ביצרון, נווה מבטח, אביגדור, כפר ורבורג, תימורים, ניר בנים ועוד כמה וכמה מושבים. אקיצר, עזבי את הפורום הזה ורוצי למושבים ותתחילי לחפש, אפשר למצוא דירה בשבוע ורצון טוב בשילוב עם קארמה טובה יכול להיות רלוונטי
בהצלחה

homeup

New member
קודם כל תודה על התגובות.

אני ללא רכב כך שמאוד חשוב לי לגור בקרבת המקום. וכן, יצא לי כבר לראות מספר דירות (תלמי יחיאל) אבל המחירים הם די גבוהים עבורי כך שהייתי צריכה לפסול את האופציות, ועכשיו אני די תקועה. אני באמת לא חושבת ש 220$ לחדר+מרפסת (חדר שירותים משותף) זה הוגן במיוחד (חוץ מזה שפשוט אין לי את האפשרות להוציא סכום כזה כל חודש). בכל אופן, לבזבז 4 שעות כל יום (יום אחרי יום) על נסיעות,לא ממש בא בחשבון-כמו שאמרתי:תקועה. אשמח לכל עצה שהיא..
בכל מקרה.

למעלה