שלום שאלה: איפה ניתן לקחת קורסים

שלום שאלה: איפה ניתן לקחת קורסים

ללימוד תוכנות תלת מימד? אין לי שום ניסיון בתחום מעבר לידע בסיסי בפוטושופ.. מעוניינת ללמוד את התוכנות המובילות היום. תודה רבה.

eldarinn

New member
או אפשרות אחרת

להתחיל מהטוטוריאלים שנמצאים בתכנות עצמן. ניתן להוריד גרסאות ניסיון של תכנות תלת מימד מובילות ולהתנסות.

שלום ותודה לשניכם, ובכן:

אז ערכתי חיפוש רציני ביותר (הגעתי בארכיון לתחילת 2005 אאל"ט..), ורק התבלבלתי יותר. קודם כל טיפה רקע- אני מעוניינת ללמוד תוכנת תלת מימד בגלל שהכיוון שלי כרגע הוא ללמוד עיצוב תעשייתי או משהו דומה, אבל אין לי ניסיון בתחום- רק בגרפיקה. אני רוצה לנסות ולראות איך כל נושא התלת מימד מתאים לי, וברור שלהגיע עם ידע בתוכנות ללימודים זה יתרון גדול. ראיתי שמדברים פה הרבה על אנימציה, תחום שלא נוגע לי- אני מבינה שבתכנת תלת-מימד נוגעים גם בסוג של אנימצי, אבל זה בהחלט לא הכיוון העיקרי שלי. בקיצור, איזו תוכנה לדעתכם מומלץ ללמוד במצב כזה? והאם מישהו מכיר בתי"ס שנותנים קורסים באיזור הצפון? אלפי תודות..

shmulik500

New member
solid works

תוכנת תלת מימד שמיועדת לעבודה בתחום העיצוב התעשייתי היא SOLID WORKS .

ואין טעם ללמוד את תוכנות התלת-מימד

שעוסקות גם אנימציה? האם מעצבים תעשיתיים לא משתמשים בהן?

אני יכול להגיד לך מה לומדים במכללת הדסה

בעיצוב תעשיתי (לפחות נכון ל 3 שנים אחורה) הם לומדים כמה תוכנות - Rhino, Solid works אניהם לעיצוב דגמים תלת מימדיים לתעשייה. והם לומדים גם MAX ו - Maya לנושא של הדמיות ואנימציה. Rhino זו התחלה מצויינת. יש לה הסברים די טובים בתוך התוכנה, הממשק הו די קל, זו תוכנה נעימה, יותר מצומצמת מתוכנות אחרות ועם זאת מלמדת המון ל המושגים בתלת מימד שתראי גם בתוכנות אחרות. מבחינת לימוד עצמי וקורסים, יכול להיות שתעדיפי 3DS MAX שיש לה לדעת הכי הרבה מדריכים ברשת. בהצלחה שפי

לא לצערי

אבל בעיקרון למה לא ללכת פשוט ללמוד עיצוב תעשייתי? בשביל להתקבל את צריכה להראות כישרון ויכולת, אבל את לא חייבת לדעת כבר הכל מהתחלה. בהצלחה

emv2005

New member
יש המון אתרים עם המון חומר

מאלו אני למדתי. בעיקרון vtc במקס יותר טוב אבל לא בדקתי בשאר התוכנות. www.vtc.com www.lynda.com בהצלחה, יוסי.

למעלה