שלום , שאלה בבקשה

שלום , שאלה בבקשה

אני עושה סרט קצר, בתסריט אמור להיות כישוף אהבה. אני צריכה בבקשה, שמישהו יתאר לי פה טקס כלשהו של זימון אהבה, השבת אהוב למעשה. תיאור של טקס שלפי דעתכם יצא יפה ויזואלית ואיך אני יכולה לסגנן את הסצנה מבחינה של עיצוב, איך לעצב את התמונה. אם יש למישהו העצנות אני אשמח.. תודה

RainBird

New member
את יכולה לנסות לשאול משהו מpractical magic שיש להן משהו נחמד עם יונה ומחט. אחד הקלאסיים זה לכבול זוג בובות ביחד בסרט אדום. תדאגי להרבה עשן יפה ברקע. ואל תדאגי לרגע יקירה, האקט הפרקטי לא יוצר שינוי אמיתי במציאות אלא אם כן יש ידע מיוחד- ככה שאת יכולה ללחוש את כל הלחשים המוזרים שאת רוצה- אף אחד לא יתאהב בך.

מממ...

אני חושבת שאני אוותר על היונה כי זה יותר מדי מסובך מבחינה הפקתית. אבל 2 הבובות זה נשמע טוב. אבל חשבתי משהו בכיוון עם דם וכאלה. כי ראיתי בסרט תמרה- TAMRA שזה סרט על בחורה שעוסקת בכישוף, הסרט נפתח בטקס ממש יפה ויזואלית וחשבתי שאולי יש משהו בסגנון. אני רק צריכה לדעת פרטים מלאים כדי לדעת לתכנן את ה-ארט של הלוקיישן.

RainBird

New member
וכאן מגיע החלק הטוב את יכולה לעשות מעגל קטן על השולחן מנוזל דמוי דם, זה יעורר דימיון, ושלא יצויין בעצם מה זה. זה מוסיף נופח מיסתורין. במאגיה יש הרבה סיגנונות וזה פתוח לאינטרפטציה אישית, לפיכך את יכולה לעשות הכל, וזה יהיה כביכול אוטנטי.

חשוב לי לדעת

יש איזושהי אבן שאיתה עושים כישוף אהבה? אבן כלשהי, או קמע , עם שם מיוחד, זה מאוד חיוני לתסריט וסליחה שאני משגעת אותך, אבל מאיפה אני משיגה תיאור, שיורד לפרטים של טקס לזימון אהבה? אני פשוט חייבת כמו שאמרתי לתכנן את התפאורה והאביזרים שאני צריכה להשיג שזה יהיה מאגיה שחורה, כמה שיותר אפל, אני לא צריכה לדעת את המרכיבים אני לא באמת מבצעת כישוף, לפחות תיאור ויזואלי של הפריטים בטקס. תודה

RainBird

New member
תעשי מחקר ותמציאי יש מספיק לינקים בפורום במדור לחשים שיעזרו לך. בהצלחה.

למעלה