שלום שאלה בנוגע לטיסה לארה"ב

ronylew

New member
שלום שאלה בנוגע לטיסה לארה"ב

אשמח להמלצות מאיפה כדאי לקנות כרטיס טיסה לפלורידה פורט לודרדייל האם כדאי לטוס דרך אירופה או דרך ניו יורק אשמח להמלצות של חברות נסיעה זולות

MrHankeY

New member
דרך ניו יורק

Jetblue Song ועוד הרבה חברות טסות מניו יורק לפורט לודרדייל במחירים זולים

MrHankeY

New member
מממ...

בתוך ארה"ב הכי קל וזול להזמין מהאינטרנט הבעיה שאי אפשר להזמין טיסות של סונג\דלתא באינטרנט אין להם פשוט אופציה לשלוח לך את החיוב לארץ... אבל אפשר להזמין את טיסות סונג דרך משרד נסיעות.. (כל משרד) מנסיון שלי - קונטיננטל\איר קנדה אפשר להזמין באינטרנט בלי כל בעיה.

לפני ארבע שנים טסתי לפורט לודרדייל

עם סוויס אייר. קניתי כרטיס דרך איסתא. טסנו מישראל לציריך - החלפת מטוס בציריך (+ המתנה של כמה שעות) ואח"כ דרך ניו - יורק למאמי. אתה חייב לנחות במיאמי ומשם ברכב לפורט לודרדייל, שזו נסיעה של פחות משעה.

AIon Dori

New member
אופס, נלחץ ה"שלח" לפני שסיימתי

בכל מקרה, מאוד נהנו מהטיסה, שהתקצרה בשלושת-רבעי שעה, מהאוכל הקל ומהטלויזיות בלווין. הנחיתה הייתה קצת קשה אבל לפי מה שהבנתי זה ממש חד-פעמי.

MrHankeY

New member
נשמע מאוד דומה

לנסיון שלי עם SONG ובכיוון ההפוך:) מפורט לודרדייל לניו יורק טיוי בלווין חטיפים וכו' מה שהפליא אותי בטיסה הזו רק שעלינו ל 41 אלף רגל זה המטוס שטסתי בו (תמונה פורסמה בעבר:)

Aviation Addict

New member
אין מה להגיד Jet Blue

הם טובים... שירות מצויין! ונחיתה קשה יכול להיות בכל מטוס ובכל חברה..

AIon Dori

New member
זו לא היתה רק מכה חזקה בנחיתה

המטוס גם נכנס להחלקה לכמה שניות עד שתוקן עם הגה כיוון. לאחד שהתרגל לטוס באל-על זה יכול להיות הלם לא קטן, אבל כמו שאמרת, זה יכול לקרות בכל חברת תעופה.

למעלה