שלום.שאלה בקשר לאופני כושר

שלום.שאלה בקשר לאופני כושר

אני רוצה לקנות אופני כושר ביתיים כי אני מגיעה הביתה כל יום אולי ב 23:00 ואין לי זמן ללכת למועדון כושר. האם אופני כושר עוזרים לתהליך של שריפת שומנים? אם כן, מהו המינון המומלץ לשבוע??מבחינת מספר פעמים של אימון. שאלה נופסת היא, האם אפשר לדווש גם בעמידה וברכינה כמו על אופני ספינינג? תודה רבה

CaFFee84

New member
תשובה

שלום, פעילות אירובית שורפת שומנים בסופו של דבר (אימון חצי שעה לפחות ומומלץ יותר). אופניים - היא פעילות אירובית. מכאן שהתשובה חיובית, אפשר לשרוף שומנים גם עם אופניים. לגבי עניין הדיווש בעמידה. אפשרי, כי זה יוצר מאמץ, אך יש סכנה לברכיים באיזשהו מקום... --------------- Caffee84 HomeGalelry.co.il צימרים זוגיים בנגב

תוספת

שלום רב, קח בחשבון שאימון בשעה כל כך מאוחרת עלול לפגום בשינה שלך. לאחר האימון הגוף נמצא בעוררות גבוהה והדבר מנוגד כמובן למוכנות לשינה. אימון אירובי כדאי שיבוצע לפחות 3 פעמים בשבוע ואם מדובר בפעילות קלה-בינונית מומלץ להגיע גם ל-5 פעמים. משך האימון צריך להיות עשרות דקות והעצימות צריכה להיות מותאמת ליכולות הפיסיולוגיות העכשוויות. חשוב להבין שיש צורך בהסתגלות לתהליך האימון ולכן חשוב שיהיה הדרגתי ומובנה. רכיבה בעמידה אינה מומלצת על גבי אופניים נייחות. זו תנוחה שמשמשת רוכבים בשטח שנדרשים להפעיל כוח רב יותר בדיווש. מה שכן, קימה מידי פעם עשויה להיות טובה על מנת לשחרר קצת לחץ מאזור החלציים. בהצלחה!

למעלה