שלום! שאלה בקשר לבקשה

יעלי ס

New member
שלום! שאלה בקשר לבקשה

להגירה דרך קהילה היהודית במניטובה הבנתי שצריך לשלוח למייל את קורות החיים והשאלון. 1. האם אפשר לראות את הדוגמא לקורות חיים באיזשהו מקום (אני לא מצאתי) או שזה אמור להיות אותו הדבר כמו בארץ רק מתורגם? 2. אני מצרפת למטה קישור לשאלון -האם זה השאלון שיש למלא? 3.מה לכתוב במכתב ? אשמח לתגובות גם מאנשים שהגישו וקיבלו תגובה . תודה מראש!

יעלי ס

New member
לא מצליחה .רושמת את הכתובת בתוכן ההודעה.

http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/asset_library/en/pnp/pdf/mpnp_application_march.pdf תודה ! ונסיון אחרון לקישור

dannyk27

New member
לא לא

את צריכה לשלוח קורות חיים בתוספת פרטים על בני המשפחה וכדאי גם לצרף סריקה של מסמך על היות בני הזוג יהודים (ת.ז., תעודת נישואין). הטופס שצירפת הוא חלק מבקשת ההגירה למניטובה שימולא במלאו לביקור.

AlexJ

New member
לא חייב להיות בפורמט מסויים,

מספיק בצורה המקובלת בארץ, זה לא לראיון עבודה אלא להכרות. לגבי הוכחת יהדות אפילו ש בתעודות זהות חדשות לא כתוב בבירור לאום יהודי, הם יודים לזהות. מומלץ לצלם גם ולשלוח תעודת לידה.

יעלי ס

New member
תודה! האם לכתוב את קורות החיים

בסדר כרונולוגי הפוך? האם רק בנושא המקצועי או גם תקופת הילדות? האם לשלוח קורות חיים של שני בני זוג או רק מגיש הראשי (בהנחה שלשניהם קורות חיים טובים )?

AlexJ

New member
תשובות.

1. כן בסדר הפוך. 2.מקצועי ולמעשה מגיל 18 - צבא, השכלה על-תיכונית. 3. כן של שני בני זוג.

mayush23

New member
אני שלחתי מייל עם תיאור עלינו וקו"ח רק של

בעלי שהוא כביכול המגיש הראשי. וזהו! זה לא טוב? לשלוח שוב? לחכות לתגובה שלהם? זה יפעל לרעתי?

Nankasht

New member
לדעתי צריך לחכות עכשיו בסבלנות:(

התחלפו שם העובדים.. וזה יקח זמן עד שהם יישרו את הקו...:(((

Nankasht

New member
תשובות

1- זה צריך להיות קורות חיים מעודכנים להיום לפי מה שהם, אין צורך לעשות כל שינוי.. הם יודעים עברית, אז אין צורך גם בתירגום(אבל זה לא אומר שאפשר לכתוב להם ולדבר בטלפון או בביקור בעברית! רק אנגלית!) 2- אנחנו לא קיבלנו שאלון כזה, פשוט ביקשו לספר למה אנחנו רוצים להגר, ולמה דווקא קנדה וויניפג. פיט קטן - אסור לתת סיבות שקשה או לא טוב בארץ. 3- כל מה שבלב.. את רוצה לנסות את אצמך בקנדה, לתת השכלה טובה ועתיד בטוח לילדים.. וכו' וכו'...

יעלי ס

New member
אז מה שאת אומרת זה שאפשר לשלוח

קורות חיים בעברית? הבנתי נכון? האם קורות חיים באנגלית מהווים יתרון?

יעלי ס

New member
תודה! אם כבר דיברנו על אנגלית אז

איזה מבחן מומלץ לעשות בארץ ? IETLS הוא היחיד ? הבנתי שהוא קשה.

AlexJ

New member
אין צורך

למסלול מניטובה בעזרת הקהילה היהודית לא צריך שום מבחן אנגלית. כל מה שהם מבקשים זה דיבור שוטף, וזה הם בודקים בביקור בקהילה.

Nankasht

New member
כבר ענו לך..

את יכולה לעשות את זה בשבילך אם את תרצי אח"כ ללמוד באוניברסיטה. בכל מקרה, כבר בקנדה עושים מיבחני בנצ'מארק(BENCHMARK, אם אני לא טועה) , אבל זה הרבה יותר קל.

Nankasht

New member
אין יתרון

הרי הם לא מקבלים אותך לעבודה.. הם רק רוצים לדעת על הניסיון שלך. לנו כתבו במיוחד שאין צורך לתרגם לא קורות חיים ולא תעודות לידה שם ברוסית בכלל...

למעלה