שלום שאלה בקשר להופעות...

שלום שאלה בקשר להופעות...

אני ממש ממש אוהבת את השירים של היהודים... (ממש ממש אוהבת זה ביטוי קל מאד נגיד את זה ככה....) אני מתה ללכת להופעה שלהם, עד עכשיו יצא לי להיות רק פעמיים בהופעות שלהם ושתיהן היו חינם (הופעה שהיתה בירושלים ובזה של הRC קולה...) מישהו יודע מתי תהיה הופעה שעולה פחות מ100 שקל? (לפחות!!!) מה... אנשים דלי תקציב לא יכולים להנות מהופעות של היהודים? זה כל כך עצוב!!! אני כלללללללל כככככככךךךךךךךךךך מתה ללכת להופעה שלהם! כל הזמן אני מחפשת להתעדכן ולראות מתי יש הופעה ואיפה, ועד שכבר היתה הופעה במעבדה בירושלים ועוד אפשר היה להשיג כרטיס מוזל ב80 שקל אז אף חברה שלי לא היתה מוכנה לבוא איתי כי הן לא עד כדי כך אוהבות אותם בכדי לשלם 80 שקל... יש אפשרות להשיג כרטיסים בזול יותר...? מתישהו? לאנשהו? אני כל כך רוצה... אוף.... תודה מראש

מתנות

New member
העניין קצת מורכב...

הופעות מלאות עולות בדרך-כלל לא פחות מ-100 ש"ח, אבל אפשר לתפוס (בעיקר בקיץ) כל מיני הופעות חינמיות במסגרות של פסטיבלים שונים או הופעות לסטודנטים. כרגע הם מופיעים בעיקר בכל מיני מסיבות (מה שנקרא "פריצה"), אז ההופעות קצרות וכך גם המחיר יותר נמוך. ההופעות הקרובות שידועות:
יום חמישי הקרוב, מועדון החורבה בחיפה, ליין סטודנטים. המחיר יהיה בין 50 ל-60 ש"ח.
יום שבת הקרוב, הפקה לכבוד פורים, אמנים שונים יופיעו בהאנגר 11 בת"א וביניהם גם היהודים. כרטיס עולה 120 ש"ח אצל יחצ"נים ואורך ההופעה יהיה שעה וחצי בערך.

ronkiflitz

New member
ישראכרט

אפשר להשיג כרטיס להופעה בהאנגר ב60 שקל + 360 כוכבים של ישראכרט

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifזמן להפרד...../images/Emo160.gif

עקב השביתה הוקדמה טיסתי לפולין להיום בערב... אז סתם להגיד שלום... אתגעגע אליכם
מקווה לחזור בשלום

shmuelr

New member
הווו תעשי חיים אישה קשוחה../images/Emo140.gif.תחזרי

עם תמונות וחוויות.

Dug E

New member
זה אומר שיש מצב שגם לא תחזרי?../images/Emo3.gif

סתם. שיהיה מסע מוצלח ומהנה
(שני,את הבדיחות השנונות שלך תשמרי לאחרי הנחיתה..שם פשוט סתמי
)

Dug E

New member
אם מישהו פירש את זה כפתיחת פה לשטן

אז..חס וחלילה. לא לזה התכוונתי. מצטער
.

izzys

New member
שיהיה.. חוויתי../images/Emo104.gif

תפיקי מהמסע הזה את המיטב, ותחזרי בריאה ושלמה.
רק תשתדלי לא לקפוא שם בפולנד
.

little WhiSper

New member
יווו שנשונההה!!

תהני מלאאאא בובה, ומקווה בשבילך שתנצלי אותו לגמרי.

שנשונתי../images/Emo23.gif

אחלה מסע שיהיה איזה כיף לך יהיה לכם שלג איך בא לי שוב לנסוע! בדיוק לפני שנה גם אני ההיתי שם.

../images/Emo55.gifשני ../images/Emo9.gif

תלמדי ותפיקי אעת המירב מהחוויה הזאת. כי זה באמת פעם בחיים. וברוח השטות שלך, בלי בדיחות ציניות
לפחות עד המלון. (אל תשכחי גם להנות, כן?
)

רעותיק6

New member
אממ..

אני באותו עניין כמו שלך.. אני מתה ללכת להופעות אבל אף חברה שלי לא מעריצה מספיק כדי לשלם ככהה.. מאיפה את ובת כמה?

למעלה