שלום שאלה בקשר לכאב שיניים

CHATS GHOST

New member
שלום שאלה בקשר לכאב שיניים

שלום , אז ככה יש לי בעיה מוזרה ואני לא יודע אם כדי לי ללכת לרופא שיניים בשביל לבדוק את זה או שפשוט אפשר להמשיך ללכת לעבודה ולתת לכאב לעבור דבר שני אני נוהג לצחצח שיניים כל יום בבוקר. כעקרון המצב הוא כזה , אין כאב ברגע שאני שותה שמים קרים או חמים , ככה שסימן שאין חור אבל הכאב המציק הזה מגיע כאשר אני מנסה ללעוס או לנגוס במשהו , אני לא בקיא בתחום ככה שקשה לי לומר איזו שן בדיוק כואבת אבל עד כמה שאני מרגיש , זאת שן אחת לפני הניב העליון הימני. אני עם הכאב הזה כבר שבוע שלם , ולא בדיוק יודע מה לעשות עם זה , ואני לא מתלהב ללכת לרופא שיניים. מה יכולה להיות הבעיה? , ועד כמה זה מסוכן?

"חורים" וכאבים

בשאלתך קיימת שגיאה גדולה ונפוצה: בפה יתכנו מספר רב של חורים אך ללא כל תחושה של כאב בשתיה/אכילה של מזון קר/חם. ולכן - ההסתמכות על "התחושה" בלבד לגבי בריאות השיניים הינה שגיאה. קשה לקבוע מדוע השיניים כואבות בזמן לעיסה. יתכנו לכך מספר סיבות. אחת מהן היא שקיים חור גדול מאוד שחדר לתוך השורש וכעת נוצרה דלקת בשורש המחייבת טיפול שורש. זהו מצב נפוץ אם כי לא בהכרח כזה המתקיים אצלך. גש להבדק ובהקדם. הכאבים מציינים שקיימת בעיה - היא לא תעלם מעצמה אלא רק תחמיר.

למעלה