שלום! שאלה בקשר ללימוד עצמי..

Reign Of Chaos

New member
שלום! שאלה בקשר ללימוד עצמי..

ביקשתי לבחון ספרים ללימוד עצמי של ספרדית בחנויות הספרים השונות... נתקלתי בשניי ספרים: "ספרדית בהנאה" (לא זוכר מה שמות המחברים). ספר אשר כולל CD אשר מקריא קטעים ממנו, בעלות של 169 ש"ח. "ספרדית בשפה פשוטה" של אריאלה הוכשטדט- ספר ללא CD בעיצוב מגניב מאוד ועם תוספות ידע כללי על התרבות הספרדית. בעלות של 95 ש"ח. הספר השני נראה לי מכין טוב יותר לארצות הלטיניות, אבל הספר הראשון כולל CD, ואני די מאמין בלמידה שמיעתית של שפות. אשמח להמלצות בעד ונגד כל אחד מהספרים! ולהמלצות בכלל... תודה מראש, תמיר.

yalaniv

New member
Learning spanish by listen

HI, You can find a lo t of great ways to learn spanish the BBC website has a great way to learn spanish online, in LiveMoche you can learn spanish online also. I found a file of 46 short lessons - 3-5 minutes each and I learned from it. and you can find also some cheap courses in T.A University you can find a beginners course for 600 shekels, including 10 lessons. Good luck

אני למדתי עם ספרדית בשפה פשוטה

במשך שבועיים לפני הנסיעה, ובהחלט הסתדרתי בארגנטינה וצ'ילה. אי אפשר להגיד שעשיתי שיחות נפש, אבל כדי למצוא מיטה במחיר סביר, מקום באוטובוס ואוכל זה הספיק לגמרי.

למעלה