שלום - שאלה בקשר למגזין בורדה :

jajeran

New member
שלום - שאלה בקשר למגזין בורדה :

שלום לכולם - האם המידות בבורדה הן המידות המדויקות או גדולות/קטנות מהרגיל ? תודה רבה !!

כדי לבחור מידות בעיתון בורדה

יש להשתמש בטבלא שלהם ורק כך, ואני מדגישה חזור והגש, רק ורק ורק כך יש לבחור מידות ולא כמו שיש 'עצלנים' שבוחרים לפי מה שהם רגילים בקסטרו מודדים בעזרת סרט מידה את ההקפים ומשווים לטבלא בגדים כגון חולצה מעיל ושמלה קובע הקיף החזה המקסימלי בגדים כגון מכנסים וחצאית לפי הקיף ירכיים מקסימלי מנסיון מומלץ בבגדים שהם סריגים צמודים לגוף להעדיף מידה אחת למטה ולא למעלה בהצלחה

רות מלר

New member
ולחזכור המדידה היא בעדכם לא נגדכם

כל פעם אני נדהמת מחדש מהתגובות: אני 44 ? השתגעת, אני מתה, מחר אני מתחילה דיאטה, בחחים אני לא מודדת מעל י 40 .זה לא יכול להיות......אני לא 44 אז תזכרו מידה היא רק מספר כמו שכסף הוא רק אמצעי לרכישת מוצרים כמו שאויר הוא לנשימה (בניגוד לאלו שמזהמים) "אופנאים" עלאק-מחזרים אחריכם עם מחמאות כוזבות על מידות גוף יותר חטובות גזרות תוכננו לפי מידות גוף מסויימות (האיטלקים נותנים מספרים יותר גדולים לאותן מידות גוף- 44 איטלקי זה 40-42 גרמני. מידדו נכון- תקבלו תוצאות הולמות

בבורדה כדאי לשים לב

גם לאורכים, הבורדה מיועדת לגרמניות שהגובה הממוצע שלהן הוא 167 ס"מ. לכן, אם את נמוכה יותר, שימי לב לקוי המותן החזה והירכיים, והתאימי למידותייך.

נו, עכשיו אחרי שציינו זאת

כולן תשמנה לב, ועם הגברים התופרים, הסליחה.....

אמא25

New member
גיזרות של בורדה

הגיזרות של בורדה גדולות יחסית למידות של הישראליות ולכן יש לעשות הקבלה בין המידות האישיות שלך לבין הגיזרה שהוצאת. בהצלחה מורה בסטודיו A

למעלה