שלום, שאלה בקשר לנגן JYT

שלום, שאלה בקשר לנגן JYT

ההורים שלי חזרו מסין והביאו לי נגן MP3 של JYT, נראה מאוד משוכלל רק חבל שהוא 256MB. בכל מקרה הבנתי שיש לו firmware לשדרג, והאתר שלו בסינית
(או יפנית). אני רוצה לשדרג את הקושחה כי אני לא מצליח לראות עברית על המסך ואולי חשבתי שהקושחה הבאה היא עם תמיכה ביוניקוד או משהו. מישהו יכול לעזור לי איך אני משיג את הגרסה האחרונה של הקושחה או לפתור את הבעיה של העברית? אגב, האתר מצורף

bitonano

New member
קשה לי להאמין שהנגן תומך בעיברית

גם אחרי התקנת הפירמוור, זה נגן סיני פשוט. ודרך אגב עוד 3 שעות וחצי שיעור נהיגה ראשון!

תודה.. ובעיה...

טוב עשיתי עדכון קושחה שהיה בדיסק (גרסה יותר חדשה או משהו) בכל מקרה עכשיו המכשיר הפך להיות WRITE PROTECTED מה אני יכול לעשות?

dani666

New member
בגדול - זה FAT32

נסה להיכנס אליו ממנהל הקבצים של המחשב שלך, ולשנות את הגדרות המחיצה. אולי יעבוד

ניסיתי

אי אפשר לפרמט לשנות שם, כלום. כאילו פתחת את הכפתור הזה כמו שיש בדיסקטים הקטנים. אבל אין שום דבר דומה לו במכשיר חיפשתי גם אולי איזו קומבינציה של המקשים פותחת וסוגרת אותו, אבל אין כלום.

זה לא עניין של חסכון

זה עניין של חוסר ידע תאמין לי שאם הייתי שם ממש לא הייתי מתקרב אליו אבל מה שבא ברוך הבא ואמרתי נראה אולי הוא יהיה שווה משהו ומתברר שהוא סתם זבל סיני רגיל. חפיף, לא ציפיתי ליותר מדי מנגן סיני. תודה בכל מקרה לכלכם..

פירקתי לו את האמא וניתקתי את החוט

של הבטריה, פתחתי את המעגל, יש סיכוי שזה יעשה איזשהו הרד ריסט למכשיר?

dani666

New member
נסה עוד משהו

יש שם אולי חריר לביצוע reset ? אין לך מה להפסיד הרי אם תמצא - נסה לבצע ריסט.

חיפשתי..

למעשה יש כפתור ריסט רגיל, אבל הוא סתם עושה ריסט רגיל, ניסיתי ללחוץ עליו איזה דקה שתיים, כלום. גם אחרי שפירקתי חיפשתי איזה כפתור, כלום, ובינתיים כל הנסיונות עלו בתוהו.

dani666

New member
נסה להדליק אותו בזמן לחיצה על הריסט

אם הוא עוד עובד בכלל אחרי כל הפירוקים ....

למעלה