שלום! שאלה בקשר לציוד

שלום! שאלה בקשר לציוד

איזה גודל מצנח כדאי לקנות בהתחשב בעונה ובכך שאני מתחיל? אני גר ממש ליד הים אבל הבנתי שהחל מיולי אין צפוניות, מצד שני אי לא רואה את עצמי נוסע הרבה לכינרת. או שאולי בכלל כדאי לחכות לספטמבר כשיש רוח? מה דעתכם על גלשן cabrinia spoiler 2004, מטר וחצי ב-900 ש"ח? חשבתי בהתחלה לקנות ציוד פשוט לפני שאני יודע אם התחביב בכלל מתאים לי... תודה!

hagit oz

New member
תשובה בקשר לציוד

היי חוזוליטו (מאיפה הבאת את השם הזה?), בכל אופן, בהתחשב לכך שאתה מתחיל בוודאי שכרגע התנאים בכינרת לא מתאימים לרמה שלך ולכן האפשרות שתוכל לגלוש היא בים תיכון- בחיפה (חוף בת גלים בכל עונת הקיץ יש רוחות משעות הבוקר המוקדמות עד אחר הצהריים), תל אביב לא ממש תזכה לרוח טובה בחודשי יוני - אוגוסט, אני לא הייתי מציעה לך לחכות לספטמבר, הייתי מציעה לך לנסוע לאילת למספר ימים לתרגול (אפילו בליווי סירה אם עדיין אתה בשלב מאוד התחלתי) ובחיפה. המצנח שתזדקק לו לתקופה הנ"ל הוא גדול 14/16 (תלוי גם במשקל שלך), לגבי הגלשן זה נשמע בסדר בהתחשב כמובן למצב של הגלשן (מחיר כזה בשנת 2004 הגלשן צריך להראות טוב מאוד). לגבי החשיבה לקנות בהתחלה ציוד פשוט הוא לא נכון, אני אגדיר זאת אחרת, בהתחלה תשקיע בציוד יותר זול , זה כן, אבל תדאג למצוא משהו לא פשוט ושיהיה לך מספיק טוב להתחלה, אין צורך לקנות חדש אם אתה אינך בטוח שתרצה להמשיך בספורט הקייטסרפינג, יש היום בשוק הרבה מציאות טובות ולא יקרות. תעשה בדיקה וקדימה לעבודה...אל תוותר ואל תחכה לספטמבר, כל יום שאתה במים מתרגל זה יום שיוסיף לך להמשך....אני אומרת לך את זה בביטחון גדול
בהצלחה! תן עדכונים לגבי ההמשך חגית עוז

galbua

New member
יפה טומי ...

פשש .. כל הכבוד ... תמונות מממש יפות ... !!!

למעלה