שלום, שאלה בקשר לתזונה לספורטאים

c h i r o

New member
שלום, שאלה בקשר לתזונה לספורטאים

שלום שוב אני מתעמלת ושוחה כבר 7 שנים, בכל השנים הללו האימונים שלי היו בערבים. ובסיום כל אימון הייתי אוכלת סלט ירקות עם קופסא של טונה. ומשקלי היה פחות או יותר 51-52 ק"ג. לפני חצי שנה שינתי את זמני האימון ועכשיו אני מתעמלת בעיקר בבקרים, ואני מגיעה לעבודה בסביבות השעה 10:00 בבוקר ולא אוכלת כלום עד הצהריים. הבעיה היא שמאז ששינתי את הרגלי האימון גם עליתי 5 ק"ג. השאלה שלי קשורה לפרוטאין: פשוט אמרו לי שאם אני עושה אימוני כושר אני חייבת לאכול פרוטאין אחרי אימון כי אם לא אז הגוף שורף שריר במקום לשרוף שומן. ואני לא בונה בכלל שריר כתוצאה מכך, ואפילו אני מזיקה לגוף בזה שאני לא אוכלת חלבון אחריי האימון. האם זה נכון? והאם זו הסיבה שהשמנתי מאז שעברתי לבקרים, כי כמו שרשמתי למעלה שהתאמנתי בשעות הערב אכלתי סלט עם טונה אחריי כל אימון ושמרתי על המשקל. ועוד שאלה קטנה, אם אני אוכלת חלבון אחריי האימון זה אומר שאני לא יכולה לאכול בשר או עוף בארוחת צהריים? תודה מראש.

לא ברור

מי הנחה אותך כך, לאכול חלבון אחרי אימון... ולא ניתן להבין מהאינפורמציה שנתת מדוע עלית במשקל. אם כבר אכלת חלבון אחרי האימון אין שום סיבה שלא תאכלי בשר או עוף.

למעלה