שלום שאלה בקשר ל NOC

Object13

New member
שלום שאלה בקשר ל NOC

במבחן הנקודות בחלק של ניסיון תעסוקתי לא מצאתי לאיזה LEVEL (כנדרש זה O A B ) שייך המקצוע שלי אם מישהו יכול לעזור לי - המס' של המקצוע זה 7315 . עוד שאלה - אם יש לי תואר במחשבים אך ניסיון עדיין אין לי אבל יש לי ניסיון במקצוע שהוא לא קשור לתואר האם הנסיון הזה ייחשב לי במבחן הנקודות? תודה!

MichCantor

New member
זה לא כלכך משנה, העיקר שזיהית את המספר הנכון

מכונאי מטוסים אה... איפה שירתת?

MichCantor

New member
האחד לא בהכרך קשור לשני...

אם יש לך תעודה של מכונאי + ניסיון אז מצויין אם יש לך גם תואר כלשהו, זה ניקוד נוסף שלא חייב להיות קשור. אבל הנסיון במקצוע noc מסויים צריך להיות מגובה בתעודה. אולי במקרה של מכונאי (לא טכנאי או הנדסאי לא חייבת להיות תעודה).

kolkin

New member
בצד שמאל של אתר יש לינק matrix

תפתח אותו תקבל רשימה של מקצועות וקטגוריות עכשיותאחרי שמצאת את הNOC שלך(לא בmatrix) למטה יש לינק (Classification Structure - 7 ) לחץ עליו ותראה את המספר של המקצוע ותוכל להתאים אותו לmatrix אתה בקטגוריה B

Object13

New member
תודה !ואם כבר התחלנו - אני מנסה לבדוק משהו

האם אני יכול להגיש בקשה לפני שאני זכאי ל67 נק' - כיאלו חסר לי רק את הדיפלומה של התואר שאני מסיים עוד שנה ואז יהיה לי מספיק נקודות אז חשבתי אולי יש אפשרות של להגיש בקשה עכשיו והיות והתהליך גם כך ארוך להציג את הדיפלומה באוגוסט הבא ? אני יודע שלאוסטרליה אי אפשר לעשות דבר כזה ושצריך לחכות עד שאין את כל המסמכים אבל כלפי קנדה העניין הזה לא ברור כל כך.... תודה

kolkin

New member
אני לא בקיא בעיניין זה

אבל אני חושב שלא,רשום במפורש שאתה צריך לענות על כל התנאים בזמן הגשת בקשה אני באותה צלחת(עוד שנה אני מסיים)

למעלה