שלום! שאלה ברשותכם..

שלום! שאלה ברשותכם..

מה עושים כשמישהו שהיה חבר שלך החליט לא לדבר איתך ללא סיבה שהיא? ניסיתי לבוא לבקש סליחה אבל הבן אדם לא כ"כ הגיב בחיוב וזה מאוד מציק לי. יש לי חברים ברוך ה' ואני לא אחד כזה שרב עם כולם ממש לא אני רחוק מיזה..והאמת שאני כבר לא יודע מה לעשות אני לא רוצה להישמע כמיסכן אבל מה עושים במצב כזה?

בנוסף אני לא מעוניין בתחנוני סליחה אלא רק

לדעת למה בכלל הוא התחיל עם הברוגז הזה מה עשיתי לו רע שהוא מתנהג בצורה כזאת כלפיי???

יונתנטן

New member
היי

תנסה לברר. תשאל חברים שלך ושלו שינסו לברר בשבילך למה הוא פתאום לא מדבר איתך. יכול להיות שדיברו עליך דברים רעים והוא האמין. תברר היטב.. או שתשאל אותו בעצמך.. (אם תוכל לחזור אחרי זה ולהגיד לנו מה היתה הסיבה. תודה) ;)

אולי פגעת בו בלי לשים לב.. :\

גם לי זה קרה- שפגעו בי בלי לדעת ועד היום אנחנו לא מדברים, למרות שאני יודעת שגם מי שפגע רוצה לדבר פשוט מאוד אף אחד מאתנו לא עושה את הצד הראשון אז זו בעיה. לדעתי אל תמשוך את זה עוד ועוד תעשה את הצעד הראשון אתה שהוא יראה שזה חשוב לך.

האמת שאני לא עשיתי לא כלום וזה

לא שקר. ואני לא יודע איך לגרום לו להאמין לי שזה באמת לא נכון מה שהוא חושב עליי. הוא קשה כמו פלדה, אני לא מתכוון למשוך יותר מדיי כמו שאת מציעה אבל הבן אדם לא מוכן להקשיב אפילו באיי סי.(כל הבלגן הזה התחיל לפני שנה וחצי ומי שהתחיל עם הסכסוך זה הוא כי אני בחיים לא פגעתי בו בשום צורה ואני מכיר את עצמי טוב מאוד וזאת האמת.

עקשן הילד.

אני אומרת תן לו לרדוף אחריך, ואם הוא לא יעשה את זה כנראה שהקשר שלכם לא כ"כ חשוב לו ולא שווה שתתאמץ בשבילו :)

למעלה