שלום :) (שאלה בתוך ההודעה גם לגבי הסרת שיער)

• פותח הנושא or157
  • פורסם בתאריך

or157

New member
שלום :) (שאלה בתוך ההודעה גם לגבי הסרת שיער)

אני אור, טראנסג'נדרית מגבר לאישה. כתבתי כאן לפני כשלושה חודשים בלשון זכר.. נעלמתי מכאן כי קשה לי עם הנושא אבל מאז התחלתי פסיכולוגית והחלטתי להתמודד כמה שרק אפשר. תודה לכל הבנות שעזרו לי לפני 3 חודשים ונעלמתי ככה בלי להגיד תודה כי פשוט לא נכנסתי לכאן כי היה לי קשה מידי, אז תודה רבה קודם כל!
אז אני טרנסג'נדרית מתחילה מתחילה מתחילה. אשמח שאם יש לכן טיפים ראשונים שעולים לכם כשאתם שומעים "טראנסג'נדרית מתחילה" תכתבו לי אותם כי אני באמת לא יודעת איך לגשת לזה. בכל תחום שרק עולה לכן לראש. אם זה לגבי הורמונים, וועדה, ניתוחים, נעלי נשים במידות גדולות, מקומות טרנס פרינדלי או כל דבר אחר שעולה לכן לראש.
אני רוצה להתחיל הסרת שיער ורציתי לשאול מה עדיף? לגוף ולפנים. הייתי בייעוץ בנאטורפיל ובאמירקן לייזר. מישהי מכן עושה באחד המקומות האלה? מה עדיף? ואם בכלל.
תודה! =)

דנית133

New member
המלצה

היי אור
קודם כל בהצלחה בתהליך הארוך והלא פשוט שנמצא עוד לפנייך. אני מאחלת לך שתהיי מוקפת רק באנשים תומכים, שאוהבים אותך ורוצים בטובתך.
לגבי הסרת שיער בלייזר, אני יכולה לספר לך שחברה שלי עוברת כרגע טיפולי הסרת שיער בלייזר בפרופורציה והיא הכי מרוצה בעולם. בחלק מהאזורים הצמיחה כבר הפסיקה לחלוטין (ובגלל שיש לה כללית פלטינום אז היא גם זכתה להנחות שוות בטירוף).
לאור מצבך הייחודי אולי כדאי לך לפנות לייעוץ רפואי אצלם, בגלל שרק רופאים מבצעים שם את הטיפולים. בטוח שרופא ייתן לך את המידע הטוב ביותר.

בהצלחה יקרה

or157

New member
תודה דנית :) והורמונים עוד לא התחלתי

הבעיה היא שבפרופורציה מגבילים ל-10 טיפולים באותו מחיר של אמריקן לייזר שהם לא מגבילים. היתרון שזה רפואי.. מבולבלת לגמרי

יו איפה

New member
לא יודעת אם זה יתרון אבל זה נשמע טוב בפירסום

לא צריך תואר ברפואה בשביל להפעיל מכשיר לייזר כזה או אחר. צריך להיות בעלי ניסיון והמלצות. יש 4 חברות עיקריות בארץ, לא בטוחה שאחת יותר טובה מהשניה אבל יש דברים קטנים שיכולים להשפיע על ההחלטה שלך וזה כמות הטיפולים או אפשרות לשלם כל טיפול בנפרד ובכלל העלות.

השאלה לגבי התחלת הטיפול ההורמונלי רלוונטית כאן כי השפעת חסימת הטסטוסטרון כחלק מהטיפול ההורמונלי עוזרת לתוצאות הסרת השיער להישאר ובמקביל יש גם אפשרות שתהיה השפעה על השיער בגוף, במקומות מסוימים מעטים או יותר יכולה להיות התדללות שיער ו/או הפיכתו לדק ופלומתי יותר (שונה מאחת לאחת ברמת ההשפעה ובאיזורים המושפעים)

הקטלן1

New member
אני עושה לייזר אצל קוסמטיקאית אני משלמת ...

פר טיפול ככה שאני לא מתחייבת לשלם אלפי שקל מראש והתצואות טובות

jenniffer1992

New member
כמו שכבר כתבו לך, אין הבדל כל כך גדול

הייתי בנאטורפיל, והציעו לי שם 3500 על כל אזור הפנים, הניסיון השכנוע היחידי שהיה לאותה אחת שהביאה לי את ההצעת מחיר, היה גם שאצליהם רק רופאים מורשים משתמשים במכשיר.
לא משנה שהרופא היה ניראה כאילו וקנה את התואר שלו, ולא באמת מבין משהו כל כך...
בסוף החלטתי לעשות את זה לבד, וקניתי מכשיר ביתי, הוא משמש גם לאיזורים אינטיימים ואין את הצורך להחשוף את הגוף גם...

אומנם רק התחלתי את הטיפול אז אין לי עדיין אפשרות לראות שינוי גדול כ''כ.
מה שגרם אני באמת ממליצה לך להתחיל את הטיפול כשאת על חוסמי טסטוסטרון, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לטיפול עצמו, ולהצלחה שלו.
אם אתה במכבי/כללית ויש לך את הפרמיה הכי גבוהה אצליהן תוכלי גם לקבל הנחות על הטיפולים, במיוחד בכללית.

למעלה