שלום.. שאלה די דחופה.. תודה לעונים...

6543218

New member
שלום.. שאלה די דחופה.. תודה לעונים...

אני עוזרת לשחקן אחד במשחק והוא שאל אותי שאלה שלא ממש ידעתי מה לענות אז הבטחתי לו שאני אברר: "כשאני שולח תקיפות וכל החיילים שלי נהרגו אני מקבל 2 סוגי דוחות באחד מהם: רשום לי מה קרה כמה נפגעו אצלי וכמה נפגעו אצל המגן. וזה גם אם כל חיילי מתו. בשני: רשום לי רק שכולם מתו וסימני שאלה אצל הצד המגן. למה? מה המשמעות? ואני לא מדבר על תקיפת פייק של חלייל אחד - בפעם האחרונה שזה קרה שלחתי כ 160 חיילים. האם זה אומר שכל חיילי מתו ושלמגן לא נשרט אפילו חייל אחד. האם ישנה דרך להבטיח שתמיד אנ י אקבל דיווח מהסוג הראשון?" אתם יכולים לענות ואני אעביר לו את התשובה? תודה!

תומר88

New member
סימני השאלה-

המשמעות של סימני השאלה היא שאף חייל לא חזר ולכן לא קיבלת מידע על תוצאות ההתקפה, אך את יכולה לדעת כמה חיילים הצבא ששלחתם הרג בהתקפה לפי נקודות התקיפה שהרווחתם- כמות היבול ששהחיילים שהרגתם אכלו בשעה, זו כמות הנקודות שתקבלו מההתקפה. יתכן שמגיע דוח שמראה שכל החיילים מתו ובנוסף רואים את הכוחות המגנים, רק כשההגנה היא בערך בסדר הגודל של ההתקפה, או שהחיילים שנשארו בכפר המגן הם מעטים. אני לא בטוח בקשר לדיוק כאן.

Shaycs

New member
חיזוק קטן

זה תלוי בכמות האחוזים שמתו אם נניח מתו 80 אחוז מההגנה ויש הירו את תראי אבל אם הרגת לו 2 אחוז מהחיילי הגנה את לא תראי.... זה ההבדל בגדול

למעלה