שלום, שאלה והתייעצות בבקשה...

yaeli4

New member
שלום, שאלה והתייעצות בבקשה...

אולי תוכלו לייעץ לי. לחמותי, יש יום הולדת שמונים בעוד חודש. אנחנו מתכננים מן ארוחת ערב לשלושים איש, משפחה וחברות/חברים שלה אצלנו בבית, עם אירוח כזה של שף שבא לבשל לפני כולם ונותן מין שואו כזה של בישול ומחלק מתכונים, בערב חלבי בסגנון איטלקי. מעבר לזה, לבעלי יש אחות אחת. היא מגבשת מין אלבום מיוחד שבו יהיו תמונות מכל תקופות חייה של החמות וגם תמונות הנכדים עם ברכות שלהם שהם יכתבו וישובצו באלבום. יהיה גם מקום שבמהלך הערב יכתבו לה האנשים ברכות בתוך האלבום שישמש כמזכרת מהאירוע. ואיפה השאלה שלי? אז ככה. גיסתי ביקשה אתמול מבעלי שיארגן תמונות של הבנים שלו (מנישואיו הקודמים) ויבקש מהם לכתוב משהו וכן של הקטנצ'יק המשותף שלנו. היא לא הזכירה את האור שלי. הגדולה. ואני חשבתי שלמרות שהיחסים הם מאוד רגילים ולא אישיים מדי, בכל זאת, בתי מחבבת מאוד את הסבתא הזו, ותמיד מחבקת אותה ונותנת נשיקה כשהן מתראות וגם הסבתא נותנת לה מתנה לחגים ולימי הולדת, למרות שהיא לא סבתא ביולוגית. חשבתי שבכל זאת, גם לה מגיע להיות באלבום עם ברכה שהיא תשמח לכתוב לה. מהלב. אז מה עושים? מוותרים? אומרים לגיסתי שגם אור תכתוב בצירוף תמונה? מודיעים לה, או שואלים אותה? בפרט שאור תהייה באירוע. איך אפשר שהיא לא תופיע באלבום??? זה נורא לא יפה לדעתי. אפילו נעלבתי מזה. מה אתם חושבים?

עלמה 3

New member
יעלי , לדעתי -

אתן לא צריכות לוותר ועל אחת כמה וכמה - יש קשר בינהן וחיבה.... אז למה לוותר... מה שלא יהיה היא חלק מהמשפחה... וכן, יעלי תגידי לגיסתך שאת רוצה לצרף את אור לחגיגה... כמובן שבדרכי נעם.... בהצלחה ומזל טוב לסבתא עלמה

rolan

New member
סליחה רגע, גם אני רוצה לעבור |חיבוק

קודמכל
תגעגעתי אליך מליונים טוב שבאת... יש לי מה להגיד לך... את מתקשר לגיסתך, ותוך כדי היי ומה נשמע... אומרת לה, הכנתי לך תמונה של הקטנצ'יק שלנו, אליה הוספתי הקדשה בשמו מדבריו... וגם תמונה של אור שלי שכתבה בעצמה... זהו זה
היא לא תגיד לך כלום כי... אולי שכחה אולי חשבה שלא מתאים ועוד כיייים נוספים אבל הם לא חשובים בכלל

oehhe

New member
מחזק את ידי רולן

תנסי בדברי נועם ותנסי לגרום לה להבין שאת בכלל חושבת שהיא שכחה וזהו. צריך להבין את הצד השני, יכול להיות שגם היא הייתה נבוכה מהמעמד ומהאפשרויות ולא בדיוק ידעה מה לעשות יכול להיות שהיא רק חיכתה לסולם שתגישי לה יכול להיות שחששה לפגוע בך בכלל קשה להבין אנשים (אפילו את עצמי קצת קשה לי להבין) oehhe מצרף תמונה, לשים באלבום חמותך

יעלי מתוקה

דיברת עם בן זוגך על כך? אני חושבת שזאת החלטה של שניכם,כשהקו המוביל הוא שאור היא חלק בלתי נפרד מהמשפחה . בעבודת שורשים שבניי עשו לבית הספר הכניסו את התור וכל משפחתו ,כי הם חלק מהמשפחה שלהם.(לפחות אז הם היו...)

yaeli4

New member
תודה לכל התגובות ורול, על הנשיקות

והחיבוק... אני חושבת שאני אקבל את העצות שלכם. דיברתי על זה עם בעלי שהסכים איתי שהיא תכתוב באלבום ותשים תמונה. זה היה נראה לו ברור מאליו. הוא אמר לי שכיוון שהוא אמור לרכז ולהביא לה (לאחותו) את התמונות אז הוא ישים בחבילה גם את של אור וגם את הברכה שלה. אין ספק שהיא תכניס את זה לתוך האלבום. תודה, על העצות.

avitalp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

וברכות לסבתא שהגיעה לגבורות
בריאות ועוד הרבה שנים טובות - לה... ולכולכם

*יערית

New member
מצטרפת לכולם

לא לוותר,לומר בנועם שאור מאוד רוצה לצרף את עצמה לאלבום כי היא מרגישה כך... לא חושבת שימנעו את הופעתה....זה נראה לי קטנוני. וכמובן
ליום הולדתה ה-80 אריכות ימים ובריאות

בשום פנים ואופן

לא לתת לה להרגיש שהיא לא חלק. אז מה יש לה סבתא חורגת זה לא אומר שהיא לא אוהבת אותה. מה ההבדל בין אהבה של חברה של הסבתא לאהבה של חורגת. שניהם לא קשורים ביולוגית לסבתא אם כך מדוע חברה יכולה לכתוב לה באלבום ואילו החרוגת לא. זה לא מובן ולא מרקובל. ועוד איך מגיע לה להיות באלבום ואני הייתי עושה כל מאמץ בכדי לגרום לה להרגיש בנוח ובכדי שלא תדע מן הפרשיה הפוגעת והמעליבה הזו.

העין ה 3

New member
מסכימה עם כולם

אבל ממש אין צורך להיעלב. גם אני חושבת שהיא לא חשבה על זה, או היתה נבוכה, או לא ידעה מה להגיד ואיך להגיד או... או... או...

באיחור של יום...

(המחשב היה בדאון אתמול) סתם לשם המחשה, להורים של בעלי היה יום נישואין ארבעים לפני איזה חודשיים. היה אירוע משפחתי באילת, אליו לא הצטרפו הילדים הגדולים שלנו - הילדים מנישואי הקודמים - די בהסכמה של כולם... הגדול ממש לא רצה להצטרף לדבר משפחתי שכזה (הוא בן 17 וחצי...) והבינונית תכננה גיחה משלה לאילת בחופשת הפסח, כך שזה הסתדר. מה שכן, בין שאר דברים הוכן באמת אלבום עם תמונות של כל אחד מבני המשפחה וברכה של כל אחד. שני הילדים הגדולים בהחלט הופיעו באלבום, כתבו ברכות והשקיעו בהן, וחמי וחמותי גם הודו להם מאד כאשר התראו בפעם הבאה. לא היה שום ספק שהם צריכים להופיע באלבום הזה ואם הם לא היו מופיעים, אני חושבת שההורים היו אפילו נעלבים! ברור שהאור שלך צריכה להיות באלבום, והדרך שהציע בעלך, פשוט לכלול אותה וזהו, היא הדרך הטובה ביותר. ברכות לסבתא ונשיקות לך.

סול11

New member
דעה

בפשטות ובלי התלבטויות מן הראוי שאור שהינה חלק בלתי נפרד מהמשפחה המורחבת והמורכבת מן הראוי שגם היא תהייהחלק מן האלבום. שוחחי על כך עם גיסתך.

yaeli4

New member
תודה, גם לכן, קרן וסול

אין ספק שכך יהיה. היא תופיע באלבום ובא לציון גואל.. תודה, תודה

blonda3

New member
רק עכשיו קראתי....

ואני מגיבה מבלי לקרוא את שאר התגובות.... ואולי כבר דיברת עם גיסתך...אז תסלחי לי. אני הייתי מדברת עם האחות במידה והייתי חושבת שהיא תקבל את דעתי שיש בהחלט מקום להכניס את תמונתה של בתך הגדולה לאלבום. אין שום סיבה שלא. ואולי בעלך יכול לעזור. בהצלחה.

למעלה