שלום! שאלה חשובה

הילה jjj

New member
שלום! שאלה חשובה

חיפשתי את הפורום שבו אוכל להתייעץ לגבי סוגיה שמטרידה אותי ביום ובזמן האחרון ומצאתי אתכם אני חיילת, ולאחרונה התנגותו של מפקדי (שהוא בחור צעיר) מאוד מאוד עוינת כלפי,חשוב לציין שהוא מאוד חברי והדיסטנס בינו לביני ולבין שאר החיילים לא כ"כ קיים,הוא מדבר איתנו על הכל,וגם התנהגותו לא תואמת התנהגות של קצין. הוא גם מאוד קנאי לגבי ולגבי קשרים שלי אם אחרים בכל אופן,הוא תמיד התנהג אלי אחרת,לקח אותי באופן מאוד אישי,התנהג אלי בצורה קצת שונה ( לאו דווקא לטובה) אך בימים האחרון הוא פשוט רותח עלי,לחינם,ויש לו ממש מבט של רצח בעיניים, הוא לבן כמו סיד,הוא חיור הוא רועד ועיניו מזוגגות מרוב כעס והוא כועס עלי על דברים מאוד אישיים ולא פיקודיים ומאיים עלי התלונות ובסדרות חינוך,אני ממש מרגישה לפעמים שאם הוא היה יכול הוא היה מרביץ לי,יש לו ממש מבט מטורף עכשיו מה שמפתיע אותי כ"כ זה שכולם,אבל כולם, גם חברים שהוא גם מפקד שלהם ועדים לכל המצב וגם חברים אחרים בבסיס שיודעים מה קורה אבל לא מודעים לכל האינטרקציה ביננו, אומרים לי שהוא פשוט מאוהב בי! ואני שואלת אותם "למה?" והם אומרים שככה זה ממש נראה לפי איך שהוא מתנהג מה זה ? זה לא קצת מעוות כל התפישה הזו? למה שבן אדם שמאוהב יתנהג למישהי ככה? אני אשמח אם הגברים,וגם הנשים,ישסרו לי על התובנה הנסתרת הזאת שאהבה יכולה להתבטא בכזו צורה של שצף קצף תודה רבה!

אולי הוא מנסה להסתיר את זה שהוא מאוהב בך

בלהיות נוקשה וקשוח? שהכל בעצם העמדת פנים? ניסית לדבר איתו? ככה שיחה בצד, לא ליד כולם? אני לא אומרת להזכיר את זה שהוא אולי מאוהב בך, אלא פשוט תגידי לו שלא נעימה לך ההתנהגות הזאת ושתגידי שאת לא מבינה למה הוא כועס ולא נעים לך לעבוד ככה..

למעלה