שלום, שאלה לא כל כך קשורה

אשמח לקבל תשובה, אני אחרי תאונת דרכים שארעה לפני 3 חודשים, התאונה גרמה לי ללכת מוזר וכו', היום כשהייתי אצל הניורולוג הוא רשם באבחנה ביזאר גייט, לפי מה שקראתי לאחרונה הבנתי שזה אומר שאני משקרת. מה שאני לא, אבל אני לא הולכת להתנצח עם אף אחד מאחר ואני יודעת מה אני מרגישה וכמה קשה לי. השאלה היא האם ביזאר גייט זה באמת בעצם אמירה שלו שאני משקרת ? והאם זה יכול לפגוע לי בתביעת נזקי גוף עתידית? סליחה שזה לא קשור לפורום

שלום רב, השאלה דווקא די קשורה לנושא הפורום, אבל את בטוחה שזה מה שהוא רשם- ביזאר גייט??? כי לי המונח לא מוכר. בעקרון , יש לרופאים מונחים כדי לרשום שהלקוח שקרן וכדי לא להגיד לו את זה בפנים. כעקרון יכול להשפיע על תביעת הנזיקין אם זה באופן קבוע רשום שאת שקרנית. אני מציעה לבדוק מה המינוח המדוייק להחליף רופא בברכה

תודה על התגובות

זה סתם מרגיז\מעציב שהוא חושב שאני משקרת, אני יושבת בבית מספטמבר מאז התאונה, לא מסוגלת לעבוד הולכת עקום, כולם ברחוב מסתכלים עלי כאל מוזרה, קשה לי רע לי, ואני לא מחפשת להונות אף אחד עם אף תביעה, חוץ מתביעה נזקי הרכב.וגם שם אני לא מחפשת להונות אף אחד. פשוט אוף , שבוע נוראי ולקחתי את המינוח מהקישור הבא http://books.google.co.il/books?id=AHxxMpHk67oC&pg=PA137&lpg=PA137&dq=bizarre+gait&source=bl&ots=_fZ875vMyS&sig=ik832mBXNbtiPks0PTrUketC-ao&hl=iw&sa=X&oi=book_result&resnum=5&ct=result

תודה על התגובות

שלום שוב, קראתי את הקישור, ולא התרשמתי שזה בהכרח אומר שהרופא חושב שאת משקרת, למרות שיש אופציה כזאת עפ"י הקישור. אני הייתי מציעה להרגע, לנסות ולקבוע תור למישהו אחר. יכול להיות שכדאי לך להגיע לרופא פרטי, כדי לדעת מה דעתו על מצבך הכולל ועל האבחנה הספציפית ולהמשיך משם. אני ממליצה גם שבמקביל תתחילי לטפל בתביעה, מבחינת מציאת עו"ד שנראה לך, שגם הוא יוכל להנחות אותך בהמשך בברכה

פנינהגל

New member
המינוח של הרופא

שלום לך, אני עורכת דין ואחות מוסמכת בהשכלתי, ביזאר גייט- משמעו הליכה מוזרה (גייט זה הליכה), הרופא תיאר מה שהוא ראה. אם הבעיה מפריעה לך את צריכה להמשיך בירור רפואי על מנת לאבחן מה הבעיה- בירור נוירולוגי ואורטופדי. במקביל פני לעורך דין על מנת לקבל את הפיצוי המגיע לך תוצאת תאונת הדרכים. בברכה, פנינה גל, עורכת דין

תודה רבה על התגובה

עוד שאלה קטנה, האם כדאי לי לתבוע תביעת נזקי גוף לפני שהתביעה של הביטוח (רכב) הסתיימה?

תודה רבה על התגובה

שלום רב, ממש לא רלבנטי. תביעת נזקי גוף אורכת זמן רב בד"כ, ולכן גם אם תתחילי אותה לפני נזקי הרכוש, סביר להניח שתביעת נזקי הרכוש תסתיים קודם. בברכה,

למעלה