שלום, שאלה "לא קטנה"

אשחר 1

New member
שלום, שאלה "לא קטנה"

אני חיילת מתנדבת משוחררת קודם כל. היחידה שלי רוצה שאני אבצע מילואים, חתמתי אצל היחידה בטופס התנדבות למילואים והבקשה הועברה למשר"פ ואכ"א שנמצאים בתה"ש, השלה שלי היא: האם בגלל שאני מתנדבת הבקשה שלי למילואים מעוכבת? צריך לעבור קודם לרופא תא מתנדבים שיאשר לי את הבקשה? לא נראה לי שהיחידה שלי העבירה את הבקשה לתא מתנדבים. תודה אשחר

hillator

New member
יתכנו כמה דברים

א. יתכן שבגלל שאת מתנדבת הם צריכים אישורים אחרים מול הביטוח מולך. ב. זה צבא תמיד דברים לוקחים לאט. ג. בנושא מילואים יש בכלל בעיה ביחידות עורפיות שלא תמיד צריכים את כולם

אשחר 1

New member

תודה על המענה. סעיף ב' זה ידוע ואין צורך לחזור על זה (אני עברתי כבר). סעיף ג' דווקא היחידה שלי מאוד רוצים וזקוקים לי אז חתמתי מילואים. אבל זה לא הייתה השאלה שלי: האם תא מתנדבים מעורב או לא?
!

hillator

New member
לא

תא מתנדבים מטפל במתנדבים בשירות לא באלו בקבע או במילואים

hillator

New member
לגבי היחידה

הכוונה הייתה נגיד יש יחידת 8200 ובתוכה תת יחידה איקס. נגיד אותה איקס רוצה שמשה יעשה מילואים. אבל יש כמות מוגבלת של מילואימניקים ל8200.. בקיצור זה תלוי כמה כוח יש לאותה תת יחידה איקס ב8200.

אשחר 1

New member
תודה

זה התשובה לשאלה שלי... לא הבנתי את הדוגמה של יחידה 8200, במקרה זה אני הייתי בחר"פ, זה מובן?

hillator

New member
אז החר"פ שייך לחיל רפואה

יתכן שבחר"פ צריכים מילואימניקים אבל בכלל חיל רפואה חלוקת הכוח למילואים היא לא מוגברת לחר"פ אלא לבקו"ם(סתם זרקתי אין לי שמץ)

אשחר 1

New member

במקרה זה היחידה שלי שייך למשר"פ. בזמן האחרון זימנו חיילות משוחררות למילואים. תודה בכל זאת!!

hillator

New member
אין בעד מה

תזכרתי שבצה"ל יש גם ביקורתיות שלא תלויות בפרופיל רפואי

למעלה