שלום.... שאלה לגביי סוג הנחש.

cowgirl Ms

New member
אם כבר- אחותי.

כן, שלי. קניתי אותו היום. תודה על התשובה.

HyperViper

New member
אם עדיין לא הבנת את הרמז, זאת בחורה...

וד"א את יודעת איך לטפל בו? מה הוא אוכל? הסבירו לך הכל?

cowgirl Ms

New member
כן, המוכר בחנות וכמה דפים באינטרנט

נתנו לי את הבסיס. אבל ידוע לי שאחד הדברים הקטלניים לחיות מחמד הוא הבורות של המגדל... אז הייתי רוצה לדבר עם מישהו אמין ומוסמך [המוכר בחנות דיי סתר את המאמר באינטרנט, ולא נראה שיודע יותר מדיי..]. בנתיים אני יודעת, שהוא צריך כלי מים בתוך הטרריום, אבל שחצי מהטרריום ישאר יבש [למרות שהמוכר אמר לשים ממש מעט מים בכל הטרריום, זאת אומרת שהנחש יהיה כל הזמן במים... לי זה נראה פחות הגיוני, מהטענה שלחות מתמדת תביא לבקטריות ותפגע בנחש- כפי שנכתב באינטרנט]. שהוא אוכל כל שלושה ימים, שלושה דגים קטנים [זברות. היום האכלתי אותו בזברה קטנה וגופי שמנמן, והוא נראה עדיין רעב, התרוצץ בכל הטרריום כאילו חיפש עוד... חשבתי ללכת לקנות לו עוד דגיגון, אבל המוכר אמר שלא צריך...] . אפשרי לשים לו נסורת בתור מצע? או שזה יפגע בו? מה המצע הכי מומלץ? ואיך לכל הרוחות אני יודעת שזה זכר או נקבה?? המוכר לא ידע... אגב, קוראים לו קונסטנטין...

זה היה גם הנחש הראשון שלי

מה חשוב בעצם אם היא יודעת את השם ביום-יומיים הראשונים. זה הנחש הנכון להתחיל בתחום, ויותר חשוב אם היא יודעת איך לטפל נכון. ניתן למצוא את כל המידע דרך הגוגל. גם כשאני קניתי את הבירית הראשון שלי לא זכרתי בהתחלה את השם אבל בדפדוף קצר באינטרנט מצאתי אותו ועוד פרטים חשובים. שיהיה לך בהצלחה והנאה.

למעלה