שלום שאלה לגבי גוגל

שלום שאלה לגבי גוגל

משהו מאוד הפריע לי גוגל אמור להכיל את כל המידע שמופיע ברשת יש כמה נקודות שהן ממש מרתיחות ואשמח לקבל לגביהן תשובות א. חיפשתי דגם של שעון מסויים שכבר איננו קיים, בחנות שבה הוא נמכר מופיע שם הדגם אבל גוגל לא הגיע לחנות עם הדגם, רק אחרי שעשיתי בדיקה פיזית באתר מצאתי את הדגם ב. עוד יותר מרתיח זה לראות בתוצאות מצד שמאל 1,200,000 תוצאות אתה מגיע בעמודים לדף המאה, ופה נגמר הסיפור מה ההגיון? (יש תוצאות שהוסרו אני יודע, אבל היה לי מקרה כזה שהוא משך 15 עמודים וציין שהתוצאה אסטרונומית משהו כמו החיפוש של המיליון מאתיים אלף) תודה.

איתן222

New member
בעל המאה הוא בעל הדעה

גוגל הוא זה ששולט - 55% מהחיפוש בארה"ב שלו הרי גם ככה הרוב המכריע לא מגיע לעמוד השלישי ואילך אז גוגל מרשה לעצמו גוגל הוא הרבה יותר מפלצתי מהדף הנחמד שמאפשר לעשות חיפוש ברשת יש בידיו כוח אדיר ומידע מטורף על הרגלי צריכה, חיפוש, עיניין ועוד ועוד.... אז ככה זה בטבע למי שיש יותר גדול הוא השולט

enwhysea

New member
זה יותר תלונה משאלה... לא?

בקשר ל-א גוגל עובד בצורה מסויימת, וכנראה שאותו אתר שיש לו את הדגם הזה לא מותאם לשיטה... יכולים להיות הרבה סיבות אבל זה "אשמת" האתר לא של גוגל... בכל זאת זה עניין טכנולוגי ולא בני אדם שיושבים ואוספים לינקים. בקשר ל-ב זה בדיוק מה שאמרת, יש תוצאות שהוסרו (ואתה יכול לראות אותם ע"י לחיצה על similar pages) הן הוסרו בשביל שלא יהיה צורך בדפדוף של 100 עמודים באותו אתר. גוגל אומר לך את הסה"כ כי יש אנשים שכן רוצים לדעת, אני לא בטוח, אבל אם תתקדם לדף השני בחיפוש, תקבל שם מספר של תוצאות שהוא מציג ולא שהוא מצא (באותו מקום) תנסה לבדוק

תודה על ההסבר

כל יום לומדים משהו אבל אם האתר לא ערוך בצורה שגוגל יכול לסרוק אותו כנראה התכונה שמשתמשים בה מקשה על גוגל בחיפוש מסויים שעשיתי החברה כן הופיע, כשציינתי את שם הדגם לעומת זאת החברה לא הופיע למרות שהדגם כן נמצא בחנות. ועל זה בעצם כל ההתרעמות שלי

למעלה