שלום שאלה לגבי החלק באנגלית !
קיבלתי ספרים ואני פותרת תירגולים באנגלית , בין היתר את קטעי הקריאה באנגלית .
מאוד קשה לי החלק הזה בפרק ,אנגלית זו אינה מתמטיקה שניתן לשפרה בצורה טובה ומקיפה בזמן מועט יחסית,אנגלית זה תהליך שיש צורך לעבור ושיתחלחל במוח לאט לאט.
תוסיפו לכך את עניין הזמן ותצא לכם משוואה בלתי אפשרית כמעט.
לאחר הקדמה זו אגיע ללב העניין : אני אשמח לפטנטים כיצד לייעל את הלמידה .
אני עשיתי 4 יחידות אנגלית ,למרות זאת האנגלית שלי היא סבירה מינוס.
אני מבינה טוב למדי כאשר אני צופה בסרט או סדרה באנגלית אבל יש הבדל של שמיים וארץ בין אנגלית מסדרת טלוזיה לבין אנגלית פסיכומטרית שהיא אנגלית מדעית מאוד.
אני מאוד לחוצה מהפרק הזה כי גם אם ילך לי טוב בפרק הכמותי והעברי מי שלא מקבל את מספר הנקודות הנדרשות באנגלית אין לו יכולת להתקבל לאוניברסיטה או מכללה.
האם אנשים עם רמת אנגלית בסיסית אכן צלחו חלק זה בבחינה? איך ניתן לייעל את הלמידה בצורה המירבית ביותר ?
תודה רבה לעונים !
קיבלתי ספרים ואני פותרת תירגולים באנגלית , בין היתר את קטעי הקריאה באנגלית .
מאוד קשה לי החלק הזה בפרק ,אנגלית זו אינה מתמטיקה שניתן לשפרה בצורה טובה ומקיפה בזמן מועט יחסית,אנגלית זה תהליך שיש צורך לעבור ושיתחלחל במוח לאט לאט.
תוסיפו לכך את עניין הזמן ותצא לכם משוואה בלתי אפשרית כמעט.
לאחר הקדמה זו אגיע ללב העניין : אני אשמח לפטנטים כיצד לייעל את הלמידה .
אני עשיתי 4 יחידות אנגלית ,למרות זאת האנגלית שלי היא סבירה מינוס.
אני מבינה טוב למדי כאשר אני צופה בסרט או סדרה באנגלית אבל יש הבדל של שמיים וארץ בין אנגלית מסדרת טלוזיה לבין אנגלית פסיכומטרית שהיא אנגלית מדעית מאוד.
אני מאוד לחוצה מהפרק הזה כי גם אם ילך לי טוב בפרק הכמותי והעברי מי שלא מקבל את מספר הנקודות הנדרשות באנגלית אין לו יכולת להתקבל לאוניברסיטה או מכללה.
האם אנשים עם רמת אנגלית בסיסית אכן צלחו חלק זה בבחינה? איך ניתן לייעל את הלמידה בצורה המירבית ביותר ?
תודה רבה לעונים !