שלום, שאלה לגבי טיסות...

nikit1

New member
שלום, שאלה לגבי טיסות...

אני נוסעת לתאילנד ואני די מוגבלת בזמן. נכון לעכשיו אני בwaiting list לטיסה המבוקשת בשלוש סוכנויות. יש מקומות פנויים דרך Travelocity אך במחירי עתק ויש גם מקומות בRoyal Jordanian. אני לא ממש ששה לטוס בחברה ירדנית- מה דעתכם, האם החשש מוצדק? ועוד שאלה- האם כדאי לנסות לטוס להונג קונג וומשם לבנקוק (לקנות את הכרטיסים בנפרד, לא טיסת קישור)? תודה!

aviron

New member
../images/Emo160.gifרויאל גורדניין

לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בטיסה עם rj. הקונקשיין נוח מאד מבחינת לו"ז, השדה בעמאן מודרני והטיסה מעל סעודיה והנסיכויות. רוב הטיסות ישירות וללא חנית ביינים . זמן טיסה מעמאן לבנגקוק: 8 שעות. מטוסים חדישים ומרווחים: טריי-סטאר. השירות בטיסה ענייני. טיסה מהונג-קונג לבנגקוק עולה כ-300 $ - נמשכת כשעתיים וחצי - לידעתך.

salmax

New member
לא רצוי דרך ירדן

כמי שנסע עם כל החברות האפשריות למזרח אני לא ממליץ על נסיעה דרך ירדן למרות שלא קרה לי כלום. ההרגשה היא לא הכי טובה. רוב הנוסעים הם ממדינות ערב שלא כל כך אוהבים אותנו בכל מקרה. זה לא הרגשה טובה להיות בתוך המון שונאים. בכל אופן לי זה לא עשה טוב. חוץ מזה החברה בסדר לא יותר מזה .

aviron

New member
והדיילות של אל-על כן אוהבות אותך ?

והחברה שטסים איתך מת"א כן אוהבים אותך ? (אם כן,למה הם מושכים את משענת הראש שלך, אלו שיושבים במושב שאחריך, כל פעם שהם קמים - ואתה במצב שינה?, למה?} ואתה אוהב אותך?- אם כן- למה אתה טס ב-777 של אל-על, אפילו שאין בו טיפת מקום, כי באל-על מתייחסים להטסתך כמו להטסת בקר, למה?

אבירון אתה כל כך צודק...

אני לא הראשון ובטח שלא האחרון ששומע המון תלונות( אתה הרגע הוכחת את זה) על חברת אל-על על היחס על הטיסה עצמה (דוחסים לך 390 איש במקום שבו חברת תעופה אחרת באותו המטוס שמה רק 220 מושבים וגם זה לכל היותר) השירות בהחלט לא כמו שמצפים ממנו ועוד לא דיברתי על הנושא הכספי (במיוחד בטיסות למזרח שם יש הבדל של יותר מ-150 דולר בין אל-על וחברות תעופה אחרות) לי הייתה את האופצייה לבחור בין אל-על והחברה הירדנית ולא חשבתי פעמיים לקחתי את הירדנית השירות מ-ע-ו-ל-ה האוכל בסדר גמור היחס וכן המושבים מרווחים מאוד והטיסה עצמה הייתה בסדר גמור.... אני לא יודע מה בקשר למצב היום אבל אז גם אנחנו עצרנו בערב הסעודית אוקי זו הרגשה לא כל כך נעימה אבל זה לא אסון כל כך גדול המטוס עוצר וממשיך הלאה אל עמן ומשם מחליפים מטוס אשר נוחת בנתב"ג ברור שהמצב היום יותר מסוכן מבעבר וצריך לחשוב פעמיים אם אכן מומלץ לטוס בחברה הזו.. אבל כמו שאבי אמר זה לא כל כך נורא

טיעוני ההגנה

אנחנו טסנו אל-על, טיסת סטודנטים עלתה לנו 760 דולר כולל הכל, וזה פשוט שווה את שלוות הנפש. בנוגע למטוסים - זה הכל פונקציה של מה זמין בטיסה שלך, (בדיוק כמו אוטובוס VIP בתאילנד שמתגלה לפעמים כסתם אוטובוס מסריח עם מיזוג אויר שלא עובד ) בדרך לשם נפלנו על המטוס הקטן, בדרך חזרה היה ה-777 המענג (מקווה שלא טעיתי במספור, התכוונתי לגדול והמרווח, עם המסכים האישיים). אני לא יודעת מה איתכם, אבל 100 דולר הבדל זה שווה את הידיעה שאתה נמצא בממטוס של החברה הלאומית שלך, שמטבע הדברים יש לה את האבטחה הטובה ביותר בעולם (ואל תזלזלו, אני מדברת מנסיון, כי לשנינו עבר ולאחד מאיתנו הווה בבטחון של רשות שדות התעופה), שטסה במסלול הכי בטוח וגם אם לאחד הנוסעים תכאב פתאום הבטן אף אחד לא ינחית אתכם בטהרן, וכבר היו דברים מעולם. ודרך אגב, גם אנחנו היינו מטיילי - LOW-BUDGET ולא היו לנו 100-150 דולר מיותרים, ובכל זאת בחרנו להשקיע. למה אנחנו כל הזמן רק מקטרים ויורדים על כל מה שקשור לארץ ?

טסים כחול לבן

שלום לכוולם!!! אני נתקלתי בדיוק באותה בעייה והחלטתי לשלם כרטיס יותר יקר, 1026 דולר במקום 759 כדי לחסוך את המתח והתסכול של רשימות ההמתנה (לדעתי אין שום סיכוי להסתנן פנימה בלי פרוטקציה לא נשארו מקומות תבאף חברה, אם כי בהתחלה חשבתי לטוס דרך אוזבקיסטאן אבל אני מסכים שבאל על הכי בטוח וזה שווה את המחיר והברבריות של הישראלים

פיני007

New member
טיסה למזרח

פעמים טסתי למזרח: פעם לתאילנד דרך אתונה ומשם בתאי אירליינס - משהו לא מהעולם הזה, שירות א"א. רק שלתאילנד טסים מעל תורכיה, ודרום ברית המועצות לשעבר, ובחזרה ישר דרך סעודיה ירדן ולבסוף חוצים את סוריה לכיוון אתונה. לא חששתי כי אני בעל אזרחות זרה. בשר לאל-על בטיסה השניה הפעם להודו - אמנם תכננתי על רויאל ג´ורדניאן וההפרש לא היה רציני רק הבדל השעות היה פאקופלי לרעת אל-על: 11 שעות לניו דלהי. לבסוף נשארתי באל-על אבל היה מטוס 767 מרווח שאין כמוהו והטיסה עברה בנעימים למרות שאני שומא טיסות לילה. מסקנה: איפה שנח יותר שלא יגידו: אמרנו לך!!!!!!!

noaaaa

New member
ת א י ל נ ד

איזה כייף לך,אני מקווה שישחררו אותך מההמתנה המעצבנת הזאת בקרוב ותוכלי כבר לדעת באיזה חברה את טסה ובכלל לדעת בוודאות שאת טסה... אני טסתי עם הירדנים והיה אחלה!!! שרות מצויין ובהחלט היה מקום וגם היו המון ישראלים,אז נכון שיש כאלה שאמרו לנו תודה שטסתם עם רויאל גורדניאן ןרואים להם בעיניים שהם מתים שנפספס מדרגה וניפול אבל באל על לא יותר טוב ושם בכלל לא היה לי מקום,הכל היה צפוף וכ"כ הרבה ישראלים שלא מפסיקים לדבר... טוב לי היתה טראומה מאשה אחת שמשום מה היתה חייבת להראות לי את כל המטריות האלה הצבעוניות שהיא קנתה בצאנג מאי.

aviron

New member
בחייתק, הכנאדם אמר שאין מקום באל-על

אז בויכוח , במקרה הזה , זה לא אם אל על או אחרים. השאלה של השואל (תקראו, רבותי, תקראו) היתה באם כדאי בכלל לטוס עם גורדנין, או לא טוס בכלל !! וחוץ-מזה:
אל-על חרה ! וכעת אני הולך לראות איך ברזיל קורעת את גרמניה
ומקבלת
. וכואבות לי עדיין הברכיים מהטיסה באל-על לפני 4 ימים, מת"א לבנגקוק...

salmax

New member
אין סוף לצביעות

כל אלה שמקטרים על אלעל ועל הישראלים הנודניקים בד"כ נצמדים בחבורות של ישראלים גם בטיולים שלהם. אז אל תטיפו מוסר. אף אחד לא אמר שאל על מושלמים. אבל מניסיוני שווה לשלם עוד קצת ולא להסחב לקונקשן במדינה אחרת ובטח שלא באיזור ששונאים אותך ואתה פוחד לעצום עין במטוס. ותאמין לי טסתי בהמון חברות זרות ודרך יעדים שונים ותמיד קללתי את הטיסות הללו . אין כמו טיסה ישירה. נקודה....

nikit1

New member
תודה לכלום

לצערי הרב אנחנו נאלצים לבטל את הנסיעה
ולא בגלל שאין מקום (הסוכנת השפיצית שלנו הצליחה להכניס אותנו לטיסת תאי באל על) אלא בגלל צה"ל...בעלי קיבל צו 8 בדיוק לתקופה בה תכננו לנסוע...אני בדכאון אטומי... תודה בכל מקרה.

aviron

New member
אמן ואמן !!! ีััั&#3

שזה בתאית: "שיחזור בריא". ด้หัำทอ าบยนรีัะพ วสา่ทม อดกหฟณ๊ํธฑ - תאילנד תחכה לכם !

אמאל´ההה איזה מפחיד זה

"שיחזור בריא " 2 מילים ובתאית זה 5679 אותיות??? אני לא רוצה לדעת איך אומרים "אני אוהב אותך" בטח זה יתפרש על עמוד שלם...

למעלה