שלום... שאלה לגבי פסוריאזיס.

• פותח הנושא elpe
  • פורסם בתאריך

elpe

New member
שלום... שאלה לגבי פסוריאזיס.

שלום... אני בת 22 וסובלת (במלוא המשמעות!) מפסוריאזיס. אני מתאכזבת פעם אחר פעם מהמשחות והתמיסות השונות שאני מקבלת מהרופאים, שבנוסף על העובדה שהטיפול מעיק, מתיש ואינסופי- הוא גם לא עוזר. שמעתי מכמה מ"חבריי לצרה" שמצאו תשובה בהומאופתיה... האם תוכלו לספר לי קצת יותר במה מדובר? איזה סוג טיפול?...

מה שאני שמעתי לגבי פסרואזיס

שאם מפחיתים בעומס שיש על הגוף בג'אנק פוד ובחלבונים מהחי (בשר ביצים וחלב) אז יכולה להיות הקלה יכול להיות ששמעתי את זה ברדיו בתוכנית של רפי קראסו שדיבר על הקלה של בעיות עור לי היו בעיות בריאות ובעקבות טיפול הומאופתי בחרתי (ללא המלצה של ההומאופתית) להיות טבעונית גם מבחינה מוסרית יותר קלים לי החיים ולכן מאושרים וגם מבחינה פיזית יותר קל לגוף שלי כבר שנה ללא אכילת בשר ביצים ומוצרי חלב ויש לי הקלה ענקית מהמון בחינות אז אני ממליצה שמלבד טיפול אלטרנטיבי - להיכנס למאמרים בנושא פסרואזיס ולראות אם כותבים שם על הקשר הזה

elpe

New member
תודה...

אני באמת אבדוק. (וגם בלי קשר לפסוריאזיס, יהיה עדיף לי בלי ג'אנק פוד ושטויות...)

המחלה לא באה בגלל בעיות בתזונה.

התזונה הקלוקלת רק תורמת להחמרתה או הקלתה ( עם תזונה נכונה ) אך לא להופעתה. הסיבות להופעת המחלה הן גם הסיבות שיביאו להעלמותה. הכוונה שתרופה הומיאופתית מתאימה לאדם, לסיבות, לנסיבות ולמאפייניה של התופעה אצל אדם ספציפי. לעולם אין שתי מחלות הדומות אחת לשניה. המושג פסוריאזיס הוא מושג קלוקל בדיוק כמו מיגרנה, אסטמה וכל השאר. שמות של מחלות טובות לרפואה הקונבנציונאלית ולא ההומיאופתית. ברפואה ההומיאופתית הקלאסית יש לפני הכל אדם, אחר כך גוף ואיברים. המחלה פורצת כי האדם חולה, ובכדי להבריא ממנה קודם כל האדם צריך להבריא. כל טיפול אחר, פנימי או חיצוני, טבעי או מה שלא יהיה, לא יביא לריפוי אמיתי, אם האדם הפנימי לא יבריא.

בטוח שזה לא בגלל התזונה

אבל התזונה יכולה לעזור להקל וגם כשטופלתי ע"י ההומאופתיה אז מישהיא מקסימה אמרה לי שאני צריכה לחשוב מה לשנות אצלי בנוסף על הטיפול וככה אכן עשיתי שינוי מבחינה פנימית אישית

למעלה