שלום שאלה לי אליכם..

YamiT BiaaatcH

New member
שלום שאלה לי אליכם..

אוקיי אז אני טסה לפולין עוד פחות משבועיים ויש לי שאלה..אני רוצה להביא איתי מארץ מכשירי חשמל (פלאפון,מטען לבטריות נטענות ועוד כמה דברים..) עכשיו רציתי לדעת אם התקעים בפולין הם כמו פה בארץ או שאני צריכה להביא איזהו מתאם מיוחד שאני יוכל להכניס בו שקעים מהארץ..ואם אני צריכה להביא אחד איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה בערך? מקווה שהבנתם.. תודה מראש :)

חייםלוי

Member
מנהל
שלום יש על נושא מכשירי החשמל

והתקעים המון שרשורים בפורום. חיפוש קל יביא לך את התשובות מסע מועיל וחג שמח

YamiT BiaaatcH

New member
תאמין לי שאין לך מושג על מה אני מדברת...

איך אתה מעיז להגיד דבר כזה אתה בכלל לא מכיר אותי ואין לך מושג מה עברתי בשביל לטוס למסע הזה..אני קרעתי את התחת שלי כל הקיץ בשביל להשיג כסף למסע הזה כי להורים שלי אין אפשרות לשלם לי על כרטיס ובזמן שכולם נהנו בחופש כי אימאלה ואבאלה שלהם שילמו להם הכל אני קרעתי את התחת כדי להשיג את הכסף..ולא זה לא הדבר היחיד שמעניין אותי במסע לפולין אחרת בטח לא הייתי משיגה 4000 ומשו שקל בעצמי בטח לא בשביל שקעים..שאלתי את השאלה הזאת לידע כללי ושימושי זה הכל..אז אולי כדאי שתחשוב פעם הבאה לפני שאתה כותב דבר כזה...

לימית ,אני מצטער,לא ידעתי....

לפי התגובה שלך הבנתי שכואב לך,שיהיה לך חג שמח ושנה טובה וטיול מחכים. אני דור שני לניצולי השואה ,וצרם לי הענין עם השקעים.בטיול כל כך כל כך חשוב וחינוכי שבו לומדים מקור ראשון מה עבר על העם היהודי בשנים הנוראות ההם.

YamiT BiaaatcH

New member
..........

בסדר אני מבינה את זה גם סבא וסבתא שלי הם ניצולי שואה ותאמין לי שאני מבינה את המשמעות של הטיול הזה אחרת לא הייתי עובדת קשה ומשיגה את הכסף בעצמי הרי אחרי הכל זה אפילו לא טיול זה מסע בכל אופן שנה טובה וחג שמח גם לך

Old Cat

New member
שקע ותקע

מטען רגיל יכנס לשקע אם השקע ללא פין הארקה בולט (ראי בתמונה). אי אפשר לדעת מראש איזה יהיה בחדר שלך, אבל ברוב המקומות יש מכל הסוגים. אם מכניסים תקע 2 פינים ישראלי רגיל והוא מתנדנד ולא יושב טוב כדאי למצוא שקע חדש יותר שיחזיק טוב יותר את התקע. הדבר הזה קורה כי הפינים באירופה קצת יותר עבים. אם משתמשים במכשיר שדורש הארקה - כלומר יש לו 3 פינים בתקע - חובה להשתמש במתאם שכולל מגע להארקה.

YamiT BiaaatcH

New member
תודה רבה

אז בעצם לפי מה שהבנתי אני לא ממש אוכל לדעת יותר מדי עד שאני יגיע למלון

Old Cat

New member
תמיד אפשר לקנות מתאם שיהיה לעתיד

סדרה של מתאמים להמון ארצות בעולם ניתן לקנות בכמה עשרות שקלים בכל חנויות ציוד מטיילים, או חנויות הום-סנטר או ACE וכד'.

BarbiBarush

New member
אני הצלחתי להטעין בלי מתאם..

למרות ששמעתי מכמה אנשים שיש מקרים שבהם כן צריך מתאם מיוחד... אצלנו לפחות לאורך כל המסע לא היה צריך שום מתאם. זה היה כמו בארץ.

למעלה