שלום, שאלה לי אליכם

dahanca

New member
שלום, שאלה לי אליכם

אני מעוניינת לתרגל יוגה בבית. האם ישנן קלטות וידאו שבאמצעותן אוכל לעשות זאת? והכי חשוב, היכן ניתן לקנות אותן?... (רשתות או חנויות מסוימות?) תודה מראש,

סטיוויה

New member
שלום

באופן אישי אני חושבת שקלטות לתרגול בבית הן לא דרך מומלצת להתחיל לתרגל יוגה. תרגול בקבוצה ובעיקר בהנחיית מורה טוב/ה וקשוב/ה עדיפים.יש משהו בתרגול בבית,לבד,עם קלטת שנותן תחושה יותר סינטטית ולדעתי קשה להכנס לאווירה המיוחדת שתרגול יוגה מביא איתו. אם כבר קלטת אז משהו של מרכז שיווננדה. או קלטת שמביאה לך תרגול בסיסי והכרות עם האסנות הבסיסיות ותרגילי הנשימה הבסיסיים. ולגבי שאלתך השנייה...יש אסנות/תנוחות שהן חלק מתרגול היוגה ויש להן השפעה מחזקת ומשחררת על מערכת העיכול. אבל קודם כדאי להכיר אותן
מאיפה את בדרום?

dahanca

New member
מקרית גת. וכאן יש רק סטודיו אחד שבו

מתקיים תרגול יוגה פעמיים בשבוע. אני לא ממש מסמפטת את בעלת הסטודיו (שגם מלמדת בו, לא יוגה אמנם), כך שאני קצת בבעיה מבחינת תרגול במסגרת חוגית. חשבתי שתרגול בבית יכול להוות אלטרנטיבה טובה, ועכשיו אני קצת מתלבטת אם כי אני ממש רוצה להתחיל בכך...מהיכן ניתן להזמין קלטות? המלצות ומספרי טלפון יתקבלו בברכה, בברכת שבת שלום ובריאות טובה לכולנו,

סטיוויה

New member
הההמממ...

בגן יבנה וגם במושב טל שחר יש מורי יוגה פעילים.אם זה רלוונטי. אם אותה אישה שיש לך איזו קרמה לא סגורה איתה לא מלמדת יוגה בפועל,אז מה בעצם הבעיה?תצטרפי לתקופה ואחרי זה יהיה לך הרבה יותר קל לתרגל לבד בבית. חוץ מזה שלדעתי זה מנוף מצויין להתמודד עם הקונפליקט שלך איתה. תעשי חיפוש בגוגל לפי קלטות ווידאו ליוגה.בטוח תמצאי אינספור תוצאות. בהצלחה.

למעלה