שלום,שאלה לי..

inbali29

New member
שלום,שאלה לי..

שלום לך אני מתעניינת מאוד במה שאתה מתעסק וכן ק'וצינג ואימון אישי שאלתי - היכן ניתן ללמוד מקצוע זה? מה נדרש? תחום זה מעניין אותי מאוד ואני חושבת שאוכל להיות טובה בזה יש לי אינטליגנציה רגשית מאוד מפותחת,יכולות ייעוץ תמיכה הקשבה ללא שפיטה ויכולות דרבון וחיזוק בטחון עצמי. (לצערי פחות לעצמי יותר לאחרים)..אבל אני עובדת על זה.. :) אשמח לשמוע אם יש לך איזושהיא הערה או הארה בנושא. תודה רבה סוף שבוע נפלא ורגוע

שאלה

איזה שינויים ותהליכים עברת את בעצמך ? מה את יודעת לומר על מה שאת מביאה לאחרים ? לא ממש מכיר את בתי הספר השונים להכשרת מאמנים.

inbali29

New member
תשובה

לשאלתך, לצערי ובסופו של דבר לא לצערי עברתי המון בחיי הקצרים עמדתי בפני השיעורים הקשים ביותר ובתקופות מסויימות כמעט ויתרתי בארבע שנים האחרונות עברתי תהליכים ושינויים רבים שאני עדיין לומדת לחיות מחדש עם השינויים קצת כמו ילד שנולד לעולם חדש לא ממש מוכר והוא מתחיל להכיר ולהבין איך הדברים עובדים לגבי מה שאני מביאה לאחרים: יש לי המון מה להביא לאחרים קודם כל הקשבה בתור ילדה הייתי מאוד מופנמת זה הוביל אותי להקשבה ילדים ומבוגרים מעולם הרגישו מאוד בנוח לספר לי דברים קצת כמו כותל נתתי לאנשים אפשרות לומר את שעל ליבם ללא שפיטה וללא תגובה עברתי אבל קשה מאוד זה לימד אותי בין שאר הדברים שלפעמים אתה רק רוצה שמישו יקשיב שלא יענה לך ולא ינסה לשפר את המצב רוח שלך רק יקשיב. יש לי יכולת לדרבן אנשים ולהעלות להם את הבטחון, יש לי יכולת לתת להם "פוש" אני לא תמיד מודעת שאני עושה את זה , זה פשוט קורה. תמיד בחרתי לי בני זוג עם בטחון עצמי ירוד מאוד, ועזרתי להם להעלות את הבטחון, ואז המשכתי הלאה. לא מתוך כוונה ברורה לעשות את זה , זה פשוט קרה. אני חושבת שיש לי המון מה לתת. איך בכל זאת אני יכולה ללמוד יותר את המקצוע , לקבל את הכלים הנכונים ? תודה רבה.

את והמקצוע

כמו שאמרתי, אני לא באמת מכיר בתי ספר למאמנים. הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל לדעת באיזה אורינטציה מקצועית נכון לך ללכת. כאשר תלכי להקשיב ולהכיר בתי ספר תבדקי שאת מזהה האם הדרך המוצעת היא בכיוון שאת מרגישה אותו הולם ומבטא אותך. מצטער שאני לא יכול להיות לך לעזר מעשי

inbali29

New member
תודה

אומנם באמת מעשית תשובתך לא קידמה אותיי אך היא עדיין מאוד נכונה ומדוייקת "אורינטציה מקצועית" זה בדיוק הקושי שלי כרגע להגדיר לעצמי בדיוק מה אני למעשה רוצה אני יודעת שפסיכולוגיה מעניינת אותי במידה מסויימת אבל היא תבניתית מידי לטעמי אולי בדרך האלימנציה אני אגיע לתשובה בשבילי. תודה בכל אופן על הרצון לעזור ועל המענה הזריז סופש נפלא

einatgross1

New member
בית ספר למאמנים/ות

פרטים על אחד כזה תוכלי לקבל מכניסה לאתר שלי דרך הלינק הפעיל. במידה ותכניסי לגוגול מילות חיפוש כמו הכשרת מאמנים, לימודי קואצ'ינג. תוכלי להגיע לבתי ספר נוספים. בברכה,

למעלה