שלום, שאלה לי

שלום, שאלה לי

עכשיו שאני יוצא לאזרחות, לימודים עדיין לא בסדר העדיפויות שלי. אני רוצה לעבוד שנה. מה כדאי? עבודה מועדפת כדי להרוויח את המענק או עבודה אחרת שבה ההכנסה החודשית קצת יותר גדולה?

Haunted

New member
תלוי רק בך

השאלה מה אתה מעדיף ? אנשים שמתכננים לטוס בדר"כ עובדים במועדפת כדי לקבל את המענק ולסגור לעצמם את הטיול. חוץ מזה גם אם תעבוד במועדפת, בכלל לא בטוח שבעבודה אחרת תרוויח יותר. מעטות הן העבודות לחיילים משוחררים כיום שניתן להרוויח בהן יותר ממינימום. יחד עם זאת, רוב העבודות המועדפות פחות *נעימות* משאר העבודות הרגילות.

אבל

בעבודה מועדפת מרוויחים בערך 3 וקצת.. להוסיף אלף שלק לזה מתוך המענק שנגיד ונפרוס אותו לכל חודש.. זה יוצא 4 וקצת.. אז חבר שלי שממלצר במסעדה מרוויח 4 וקצת בלי טיפים, יותר טוב לא? :) לאדע מה לעשות!

Adva CS

New member
../images/Emo129.gif

זה לא בעייה. תחשב חצי שנה מינימום במועדפת (כולל בונוסים של תחנות דלק) ועוד המענק שמגיע לך ותראה כמה יצא.... תחשב שכר לחודש לחצי שנה (כולל טיפים בממוצע) בעבודה אחרת ותראה אם אתה מכסה את המענק. אם המענק שלך זה 8 בערך אז ההבדל הוא לא גדול כי זה עוד חודשיים עבודה בערך אבל אם זה 17 אז אל תפספס את זה... בהצלחה!

תודה, מי מקבל 17?

אני לא הייתי בצבא, עשיתי שירות לאומי שנתיים. זה נחשב כמו חיילת ולא חייל ששירת 3 שנים.

למעלה