שלום ! שאלה לי...

FuNKYyY

New member
שלום ! שאלה לי...

יש לי שיעול יבש כבר חודשיים, בלי ליחה והגירוי מגיע ללא ספק מהגרון... עוד לא נבדקתי אצל רופא אבל הלכתי לחנות טבע בדיזינגוף שלשום ונתנו לי תרופה בשם ציטרוס ופינליה. עכשיו, אחותי סטודנטית לרפואה סינית והיא אמרה לי שזה לשיעול עם ליחה וזה דווקא יכול עוד יותר לייבש . וזה אני לא רוצה. מה דעתכם?? רכיבי התרופה: סיטרוס, פינליה, ווליפוריה, טריכוסנטס, פריטלריה,ליקוריץ',ג'ינג'ר טרי, שזיף מומה. (עורבב עם אלכוהול גליצרין וצמחי מים) תודה מראש.

מוצרים טבעיים

היי, מוצרים טבעיים יכולים מאוד לעזור, אבל הם גם יכולים לגרום לנזק בשימוש לא נכון. כבר נדלקה נורה אדומה כאשר אחותך אמרה שלא כדאי להשתמש. לדעתי הכי נכון להמשיך ולהסתכל בנורה הזו, להחליט שהולכים למטפל או מטפלת ברפואה סינית כדי לקבל אבחנה שמתאימה למצבך, ואז להתאים את הטיפול. זה הכי נכון, הכי בטוח.

tomifu

New member
הייי

הייי המוצרים האלה נקראים פורמולות מדף או פטנט, הם מכילים פורמולה כללית שעוזרת למצבים כלליים יחסית... אני מסכים עם הכותבים כאן שבסופו של דבר זה יכול לעזור כיוון שאולי זה מתאים למצב שלך ואולי המצב שלך קרוב לספקטרום שהתרופה הכללית מכסה... עם זאת עדיף תמיד להבדק אצל מטפל ע"מ להתאים את הפורמולה ספציפית למצבך.. באשר לצמחים שפירטת.. הם מרכיבים פורמולה בסיסית ברפואה סינית שניתנת אכן למצבים של ליחה (לא רק בשיעול אלא להרבה מצבים שמוגדרים כ "ליחה" ברפואה סינית - הגדרה רחבה יותר) הצמחים אכן יכולים לייבש ולכן יתכן ולא היו מומלצים למצב שלא מערב ליחה. עם זאת הם יכולים לסייע מעט בשיעול ובהסדרת המערכת ולכן אולי הם יכולים לעזור... אני לא יודע אם זה יכול להגיע לכדי נזק ממשי כי שוב, התרופות האלה כתרופות כלליות הן בטוחות ומתונות בד"כ... אבל אני שוב חוזר על המלצתי ללכת להבדק רפואה שלמה תום

למעלה