חשבתי ללמוד צילום (קורס של שנה ) ושאלתי היא איזה קורס הוא המומלץ ביותר? כלומר יש כל כך הרבה סוגים של קורסי צילום(סטילס,אמנות דיגיטלית וכו') ורציתי לשאול מה כרגע הכי מבוקש בשוק? (אני מעוניינת ללמוד צילום על מנת לעבוד בתחום)
אני אישית מעדיפה תמונות "אמיתיות" כלומר לא כאלו המעובדות על ידי תוכנת פוטושופ אלא דוקא ללמוד זוויות צילום מעניינות וכו'... האם יש לזה ביקוש בשוק? דבר נוסף- אילו מקומות נחשבים בין המומלצים ללימוד צילום? סליחה על השאלות הרבות אבל אין לי שמץ וחצי בצילום...
אני מעוניינת לשלב את זה עם גרפיקה (פוטושופ ופריהנד) ולנסות לעבוד במקומות קטנים... אולי להתחיל למשל עם אלבומים דיגיטליים באירועים/צילומי משפחות/צילומים למגזינים קטנים וכו'... לא ממש חשבתי על זה עד הסוף, רק שבא לי לעשות הסבה מקצועית כרגע אחרי שלא ממש מצאתי עבודה בתואר ראשון... וחשבתי על משהו קטן ולא ישר לקפוץ ללמוד לימודי צילום של שלוש שנים לפני שאני רואה איך התחום הזה מרגיש בשבילי... לימודי צילום אופנה/אולפן/וידאו וכו' זה אגב ממש לא מה שאני מחפשת...רק צילומי תמונות... מקווה שהבהרתי עכשיו את עצמי קצת יותר טוב. אני אשמח מאוד לעזרה
קורסים מומלצים להכרת נושא הצילום - יעקב בורשטיין "צילום יוצר" קישור כאן קורס מומלץ נוסף הוא פוקוס שם ניתן לשלב גם מעט פוטושופ אבל לא ברמה לעיצוב אלבומים כדי ללמוד לעצב, הקורסים המומלצים ביותר הם של מנטור GOOD LUCK
אני מחפשת משהו שיש איתו מה לעבוד. מספיק עשיתי תואר אחד שלא ממש אני עושה איתו משהו ,אז סתם בא לי להתחיל כבר לעבוד במשהו ואין לי טעם לבזבז עוד אלפי שקלים על עוד תעודה שלא יהיה לי מה לעשות איתה.