שלום.. שאלה לעתודאים

ארגינין

New member
שלום.. שאלה לעתודאים

היי, אני לא יודע איפה ההודעה הזאת יותר אמורה להיות- פורום עתודה או פורום לימודי רפואה, אבל בגלל שאני קורא סמוי פה כבר כמה זמן, ראיתי שיש פה כמה וכמה עתודאים ובגלל זה אני מפרסם פה... בכל מקרה, הקורס תלרפים הזה שאמור להיות בקיץ- יש לי כמה שאלות עליו ואשמח אם תוכלו לענות: * מה הסיכוי לקבל שחרור ליום אחד? בהתחשב בזה שהטירונות היא בדיוק שבוע, מה הסיכוי שיום אחד יוותרו לי * בכניסה לקורס תלרפים הזה, אמורים לעשות בר-אור? יש טעם להתחיל לרוץ שוב או שבכלל לא הקפידו איתכם על כושר ואפילו לא ביקשו תוצאות בר אור? * ושאלה כלכלית- השמועות אצלנו אומרות שמקבלים על החודש הזה משכורת של מילואימניק (איזה 2000-3000 ש"ח)- הנפצה מטורפת או שזה נכון? תודה לכל מי שעונה!

guyavhuji

New member
ג' נכון.

אני משער שיצא לכם בסביבות ה-3000. לגבי ב', אני לא בטוח, ובכל מקרה זה מסוג הדברים שאפשר לעבור עם משקולת 30 קילו קשורה לרגל. לגבי א', אין לי מושג. אני משער שזה תלוי בסיבה.

Phrenum

New member
התשובות...

יש לך סיכוי לקבל שחרור אם תבקש ממש יפה ואם יש לך סיבה ממש טובה. כדי לעבור את קורס התלרפים אתה צריך דופק ושתי גפיים, לא משנה אילו. אתה יכול לא לטרוח. וכן, מקבלים על זה משכורת מילואים.

דופק לא חובה

בקשר לשחרור ליום אחד- זה כמובן תלוי במפקדים שלך, אבל אני בזמנו הייתי צריכה במפתיע שחרור מיום בקורס החובשים וקיבלתי .(ובגלל הנסיבות, המפקד שאל אותי אם אני בכלל רוצה לחזור למחרת...) ככה שאין לך מה לדאוג.

למעלה