שלום. שאלה על החוט, לא על החרוז..

cluches

New member
שלום. שאלה על החוט, לא על החרוז..

שלום לכולם. יש לי שאלה - קניתי בשוק שרשרת שאני מאוד אוהבת שעשויה מחרוזים קטנים ופחוסים, אני חושבת שזה זכוכית אבל לא בטוחה. (נורא יפים, צבע בורדו כזה וצורה לא אחידה) אתמול שמתי לב שהשרשרת מתחילה להזדקן והחרוזים התרחקו זה מזה מספיק בשביל לראות את החוט. לא ראיתי אותו קודם ולכן לא ידעתי שהוא חוט רקמה פשוט. (לא מפתיע, השרשרת עלתה לי עשרה שקלים בשוק הכרמל..) אני רוצה להשחיל מחדש והשאלה שלי היא איזה חוט הכי יתאים? חוט ניילון? או שיש איזה משהו אחר קצת יותר איכותי שכדאי לקנות בחנות מיוחדת? תודה רבה לעונים!

wildspirit

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

אז ככה.. לגבי מה שקנית החרוזים הפחוסים אשר גם לא אחידים בצורתם נקראים בשם המקצועי שלהם צ'יפסים. כאשר את קונה אותם לרוב הם מגיעים על חוט רקמה לגבי החוט את יכולה להשחיל אותם על חוט דיג רגיל בגודל 0.25 או אפילו גודל 0.3, או שאת רוצה להשקיע ואת יכולה להשחיל על שרשרת רגילה, אבל הבעיה היחידה שיכולה להיווצר מכך היא שהחורים שלהם לא מספיק גדולים ואז את לא תמיד יכולה להשחיל אותם על השרשרת. אבל במידה ואת רק רוצה שהם יהיו בצורה ישרה ואחידה אז אין בעיה את יכולה להשתמש בחוט דיג רגיל

cluches

New member
וואו, לא ידעתי שיש לזה שם..

תודה רבה! אשחיל אותם על חוט דיג (זה החוט ניילון השקוף נכון?) הוא חזק מספיק? לא יימתח וייעשה דק ויקרע בסוף? כל כמה זמן בערך צריך להחליף את החוט? תודה רבה!

wildspirit

New member
בכיף ../images/Emo9.gif

החוט מספיק חזק.. בואי נגיד שהוא יכול להקרע במשך הזמן וגם יכול מאוד להיות שלא תלוי בייצור , ותלוי באיך את מתנהגת לתכשיט כמו לכל תכשיט אחר אפילו מזהב. כך שבעיקרון אין צורך להחליף אותו ואת יכולה להיות רגועה בנושא הזה קורה מצבים שאם את מכינה טבעת החוט אומנם מתרחב אבל לא נורא בכלל ואין צורך להחליף בהצלחה

למעלה