שלום , שאלה על הכנת מקרונים...

יניביש1

New member
שלום , שאלה על הכנת מקרונים...

בגדול הבנתי שעדיף לעשות את זה עם תנור טורבו

אין לי תנור טורבו , האם בתנור רגיל זה אמור לצאת אותו דבר???
ואם כן צריך לשנות משהו בזמני האפיה ו/או הזמן? איך יודעים אם זה מוכן?

תודה רבה למי שיכול לעזור
 
עונה

הכנתי מקרונים כמה פעמים בחיים שלי, מציעה לך לקרוא טוב טוב את הוראות ההכנה, משום שזאת עוגיה מאוד עדינה, סטיה קטנה משנה את הכל.
יש לי תנור טורבו ואני לא משתמשת בתוכנית הזאת, בטח שלא עם מקרונים.
לא צריך לשנות שום דבר בזמני האפיה, מה שרשום במתכון (אם אני לא טועה 10-12 דקות), ומוציאים החוצה להתקררות.
איך יודעים אם מוכן?
מוציאים עוגיה אחת, ואם היא קשה מבחוץ ופריכה בפנים - מוכן.
 
למעלה