שלום..שאלה על צבע

שלום..שאלה על צבע

מישהי מכירה את הצבע הזה וניסתה אותו? ממליצה או שלהתרחק מזה ושזה לא עובד? [יש לי שיער חום בינוני אבל הצבע שאני רוצה כהה יותר מהשיער.] תודה:)

צבע שלא פוגע בשיער?

קצת מוזר....אני חושבת שכל צבע פוגע בשיער אלא אם כן הוא מצמחים והכל...כמו חינה. לא ניסיתי אותו ומעדיפה להתרחק מצבעים לשיער.

yawn

New member
אני צבעתי איתו לפני שבועיים

והוא בסדר, לא יותר מזה. אני צובעת את השיער כבר הרבה שנים (שיער לבן גנטי מגיל 17
) ומעולם לא שמתי לב לשינוי לרעה בשיער שלי בעקבות צבע, אז אני לא יודעת עד כמה הוא מזיק פחות לשיער מצבע אחר. מבחינת איכות הצבע - גם אני צבעתי ליותר כהה וזה יצא בסדר, אבל נראה לי שבפעם הבאה כבר אחזור ללוריאל הרגיל שלי...

yawn

New member
בינתיים זה לא יורד

אבל צבעתי רק לפני שבועיים

פרה של שוקולד?כנסי! בבקשה

היי שלום לך ראיתי שכתבת בהודעתך "אלא אם כן הצבע עשויי מצמחים או משהו טיבעי כמו חינה שלא הורס את השיער" אם תרשי לי לתקן אותך ולא חלילה לפגוע אז אני יכול להגיד לך שהחינה הורסת את השיער יותר מצבע!!! ואני יגיד לך גם למה! חינה לא חודרת לשיער וממל אותו בפיגמנטים! אלא "עוטפת" אותו וחונקת אותו השיער לא נושם ונגמר אומנם השיער נראה בריא ומבריק אחרי החינה אבל לא! זה הורס את השיער וחבל מסקנה: עדיף להשתמש עם צבע לשיער רגיל ולא עם כל מני חומרים לא מוכרים ועוד דבר~ חינה הורסת את השיער~ נ.ב מקווה שלקחת את זה כ-עוד דבר לידע שיש לך מקוווה שהבנת אורי מעצב שיער http://www.2all.co.il/web/Sites/ori2000/DEFAULT.asp האתר שלי
את מוזמנת להשתתף ולקחת בו חלק פעיל

ממש ממש לא!

חינה זה פחות גרוע לשיער מצבע....ושיער זה תאים מתים...מה זה בדיוק חונק?? בכל מקרה אני חושבת שצבע הורס יותר ואפילו ביררתי על זה......

nickey

New member
את שוכחת דבר אחד

בהרבה מקומות מזהירים שלא לצבוע צבע רגיל על חינה. מעניין למה...

../images/Emo6.gifכי אז השיער יוצא ירוק

משו בסגנון...זה הורס את השיער חינה על צבע וצבע על חינה... אסור לצבוע חינה על צבע וצבע על חינה....בכל מקרה חינה זה טבעי ככה שאני מעדיפה חינה על צבע.....

nickey

New member
אני מעדיפה צבע.

אחי עשה חינה, סתם מתוך קונטרה ולראות על מה הרעש. עשו לו כמו שצריך, חיכה עם זה מהבוקר עד הלילה... למחרת הוא נבהל מהשיער, יצא לו גוש אחד ענק ולא שיער. תיכף ומיד הוא עשה גלאח.

מהבוקר עד הלילה???מספיק שעתיים שלוש......

אחותי עשתה ושיערה היה נפלא ואפילו חלק יותר=] שעתיים שלוש זה המקסימום

../images/Emo45.gifמסכימה לגבי זה..אבל אי אפשר לומר

הרי שחינה בכללי זה לא טוב..תלוי איזה עושים ואם עושים את זה נכון=]

nickey

New member
אפילו אם יציעו לי

אני לא הייתי מוכנה לנסות אפילו. מעדיפה "להיחנק" מאדי הצבע

אני עזבו אותי מצבע.לא צובעת את השיער היפה שלי

חח...אני מתה על השיער שלי ..זה מסוגי השיער שכשמסרקים אותם בסביבות ה-5 דקות אז השיער כמו אחרי פן.... צבע שיער יפה יש לי גם....חום בהיר מאוד....לא היתי אומרת בלונד...אבל חום בהיר.... לא אהרוס אותו עם צבע לשיער ועם פן....פן אני עושה לפעמים אבל אני לא צריכה....רק לקצוות כזה...

פרה של שוקולד??!?!?

אני אומר שחינה הורסת את השיער בגלל שזה מה שהמורה שלי (לעיצוב שיער ) אמר לא סתם כי בא לי להגיד אולי זה לא נכון או כן נכון אבל אני אומר את מה שאני יודע מהמורה שלי בכל אופן אם הורס או לא......חחחחחחחח שיהיה חג שמח ותמשיכי להיות פעילה כיף לראות את הניק שלך פה חחח ד"א אני פרה פרה לא של קוקולד ולא של כלום אני פרה!
חחחחחחחחח

../images/Emo8.gif

אתה המעצב פה לא אני.....=]אולי כל מה שהבהירו לי עד עכשיו(אפלו במספרה
) לא נכון...עדיין זה נשמע לי מוזר חחח..... חג שמח גם לך=] פרה לא של שוקולד??הייתכן?

למעלה