אם מדובר בעוגת קרם שברירית
אני מניחה את העוגה על משטח יציב (צלחת ההגשה או צלחת/משטח אחר) מכינה לי קערית עם הציפוי המבוקש, מחזיקה את הצלחת עם העוגה בהטייה קלה ו"זורקת" על הדפנות את הציפוי אחרי שמרחתי עליהן קרם כלשהו שישמש כדבק. אח"כ כשמסיימת, אני מנקה את שולי הצלחת עם מטלית נקייה ולחה או אפילו מגבת נייר. אני חושבת שיש גם לקנות מעמד מיוחד לעוגה שמסתובב (לחברת ווילטון יש כזה כמדומני) ומיועד לקישוטים כאלה של הדפנות ביתר קלות. לעוגות "יבשות" יותר אפשר באמת לאחוז בעוגה על הצד שלה ולגלגל כמו גלגל, אבל רק אם היא לא מרוחה בקרם מלמעלה.