שלום...שאלה קטנה

ו י ט ל

New member
שלום...שאלה קטנה../images/Emo13.gif

שלום לכולכם יש לי בעיה קטנה עם הפרוייקט גמר שלי. אני בודקת העדפות של צעירים בגילאי 25-35 לגבי חופשה בארץ. הבעיה היא שכל הנחקרים שלי מהדרום וזה מטה את הסקר. אני חייבת חבר'ה מהצפון או מהמרכז- צפון שיענו לי על שאלה וחצי בבקשששששה היכן היית מעדיפ/ה לבלות את חופשתך? 1. דרום הארץ- אילת 2. דרום הארץ -ים המלח 3. צפון הארץ 4. מרכז הארץ ולמה?___________________________________________________________ _______________________________________________________________ תודה מראש לכל מי שישיב לי אל תשכחו לציין אם אתם מהמרכז או מהצפון אלפי תודות אתם מצילים אותי טל

ShirShir

New member
אני מאיזור המרכז ו........

הייתי מעדיפה לבלות בצפון הירוק, הקריר והנעים, שיש בו מרחבים ונוף יפיפה, טיולים ומקומות בילוי רומנטיים.......
[אני מאוווווד אוהבת גם את הדרום שיש בו איכויות ויופי שונה אבל מיוחד לא פחות!!!
]

ו י ט ל

New member
תודה רבה לשניכם../images/Emo140.gif

אם עוד מישהו מעוניין לענות אני אשמח

lala182

New member
אם אני עוד לא בת 25 זה גם טוב ? ../images/Emo13.gif

בכל מקרה אני אענה כי גם אני וגם אחותי שבת 26 חושבות אותו הדבר אני מהמרכז ואני מעדיפה בצפון כי- במרכז אני גרה אז אין מה לחפש פה יותר מדי אילת חמה מדי המונית מדי מלאה בערסים מדי ים המלח מעולם לא הייתי לפחות לא משהו שאני זוכרת אז אין לי קנה מידה והצפון- גם קריר ונעים, גם ירוק (לפחות מדי פעם) גם יפה גם עם מגוון של נופים וגם יש המון מה לעשות בו

zsx1

New member
בריזה נצחית

על גבעה מול הים....ירוק ותכלת למרחקים...מה דעתך ?

drtrip

New member
בבקשה...

אני מהצפון לכן אני מעדיפה לבלות את חופשותי באילת. למה?? ים, שמש, בילויים, אם הילדים ובלעדיהם, תמיד יש שם מה לעשות. שיהיה לך חג שמח!

למעלה