שלום, שאלה קטנה..........

שלום, שאלה קטנה..........

מתלבטת אם להתחיל ללמוד יפנית...... מישהו יכול לתת לי יתרונות לעניין (חוץ מטיול אפשרי ליפן....) על חסרונות אני אחשוב כבר לבד תודה!

neko

New member
יתרונות: שפה נדירה יחסית (לא כמו

רוסית\ערבית\איטלקית\צרפתית שתמצאי בארץ אלפי אנשים לפחות שדוברים אותן מגיל צעיר). מאפשרת לראות אנימה ולקרוא מנגה בשפת מקור. מיוחדת ושונה מכל מה שאנחנו מכירים. חסרונות: דקדוק מאד קשה. המון קאנג'י ללמוד. שונה לחלוטין מכל מה שאנחנו מכירים (לטוב ולרע
).

תודה, למישהו יש עוד יתרונות.....?

בגלל ששמעתי שהדקדוק קשה, אני ממש רוצה להשתכנע :) לעוד מישהו פה יש יתרונות ללמוד?

זו שפה מאד יפה

ואם תדעי אותה על בוריה תוכלי לקרוא קלאסיקות בשפת המקור, ותהיה לך אפשרות להכיר מבפנים תרבות אחרת לחלוטין ממה שאת מכירה, ואולי גם לפגוש אנשים נחמדים.

שפה מהממת

שפה מאוד יפה ומעניינת ולא עד כדי כך לא שימושית. חוצמזה (אני לא יודע אם את מתכננת לעתיד או שאת מתכוונת להשתמש בזה לזה) אבל זה נראה מאוד יפה ברזומה :) במיוחד בעולם העסקי... לכי על זה... מה יש לך להפסיד, העשרת את עצמך אם תאהבי את זה ואם לא.

maula

New member
יתרונות

לפי דעתי(האישית בלבד) ,אם אתה לא רוצה ללמוד לכתוב ביפנית,אשז בסה"כ זה לא קשה ,אני מאוד אהבתי...אבל,אני למדתי ביפן והייתה לי הזדמנות גם לתרגל על יפנים את השפה אז אם יש לך יפני קטן וחמוד לתרגל עליו...הסתדרת!!

MaNitma

New member
למדת ביפן?

איך היה לחזור לארץ?
אגב מאיזה גיל עד איזה גיל למדת שם?

L e s t a t

New member
חוץ מזה

שמעט מאוד אנשים מחוץ ליפן מדברים אותה לא בדיוק הופך את זה ליתרון של השפה, אלא אם כן אתה חי בסביבות קהילה דוברת יפנית.

למעלה