שלום, שאלה שלא קשורה לזוגיות, אך לשותפים...

swana

New member
שלום, שאלה שלא קשורה לזוגיות, אך לשותפים...

יש לי שאלה שהייתי רוצה לשמוע אולי יותר את תגובת הגברים לעניין... עברתי כאן על הפורומים ואיכשהו זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאול בו, כי יש כאן איזשהו הבדל בין בנים לבנות... אז ככה: אני גרה בדירה עם שני שותפים זכרים. לצערי, התפיסה שלנו לגבי המושג "נקיון והגיינה" שונה בתכלית... הבעיה הבאמת קשה וזו שקשורה לזה שהם בנים, היא מצב השירותים!!! יותר מחצי שנה שתקתי והבלגתי על טיפות השתן שאני מוצאת על האסלה, הרצפה, הקרש ותאמינו או לא, לא יודעת איך אבל גם על החרסינה שעל הקיר משני צידי השירותים!! (איך הם מצליחים?!?!) לפי הכירותי עם הבנים מדובר יותר לגבי אחד מהם ופחות אם בכלל לגבי השני. לפני כשבועיים סוף סוף הערתי להם על העניין וביקשתי מהם שידאגו לנקות אחריהם. אני מבינה שקורה שמטפטף בסוף ואין מה לעשות, אבל מה הבעיה לנגב אחריך?! בכל מקרה נראה שהם הקדישו את תשומת ליבם לעניין למשך כשבועיים, אך היום בבוקר שוב! טיפות שתן על הקרש!! מילא טיפטף, מילא לא ניגב, אבל אפילו את הקרש לא הרים! בקיצור השאלה שלי היא, איך לגרום לאותו שותף להפנים שהוא צריך לנקות אחריו? ואיך אני עושה את זה בלי להשמע כמתקיפה ובלי להעליב אותו איכשהו? אני ממש מיואשת מהמצב הזה ומקווה לקבל עצה טובה! הייתי גם רוצה לשמוע את הצד של הגברים: למה גברים לא מודעים לזה שהם צריכים לנגב אחרי עצמם אם הם מטפטפים? סליחה שזה קצת ארוך, אבל המצב באמת מייאש!

Vdrums

New member
יש שמודעים ויש שלא. הם שותפים שלך ולא ממש

מכבדים את היותך שותפה שם. זה לא משנה אם את גבר או אישה, אני אישית הייתי נגעל מזה גם. אי אפשר למנוע את זה, לפעמים יש רסס לצדדים, לפעמים יש טיפות בסוף שנופלות על הקרש כמאמר הפיתגם הידוע: "תנער פעם, תנער גם אלפיים, תמיד תישאר טיפה במכנסיים". אני הייתי מחפש מקום אחר...

magenta73

New member
פשוט לתפוס אותו ולהגיד לו לנקות...

לא מבינה מה את כ"כ מתחשבת ברגשות הבחור הזה... הוא הרי לא ממש מתחשב בשלך...

swana

New member
העניין הוא שחוץ מהקטע הזה אנחנו מסתדרים טוב ו

ולא הייתי רוצה להעכיר את היחסים. זה לא שווה את המחיר. אני חושבת שיחסים טובים עם אנשים שגרים איתך באותו בית עדיין קצת יותר חשוב גם אם צריך להבליג על דברים, ואני כבר לא מדברת על להבליג אלא על להשב את תשומת ליבו לעניין בלי לעורר בו מגננה, כשבמצב כזה הוא גם ככה לא ישתף פעולה אלא רק יתנגד. אפילו תליתי מול העיניים בשירותים פתק של "הוראות שימוש" ככה שהתירוץ של שכחתי או לא שמתי לב לא יכול להתקבל על הדעת...

magenta73

New member
ואני חושבת שיחסים טובים עם אנשים

קשורים לכך שכל אחד מהם רגיש לאחר ולבקשות ולרצונות שלו. ובנתיים הבחור הזה משתין עליך בקשת כפי שנאמר... את עדיין יכולה להיות אסרטיבית ולהגיד לו דברים מבלי להיות אגרסיבית. את עדיין יכולה לבקש ולדבר על זה ולהגיד שמפריע לך. במיוחד אם יש פתק והוא פשוט מתעלם ממנו... תשני את הגישה שלך ומהר. הי8ום זה שותף, מחר זה יהיה חבר/בעל. (לא הוא ספציפי, כן), את צריכה ללמוד לדבר ולעמוד על שלך.

k i m i 4

New member
למבינים

שלום לכולם. אני נרשמתי היום והייצי רוצה לדבר עם מישהו או מישהי על מצבי נפרדתי מחבר שלי בגלל שהיה חסר לי סקס.זה לא נשמע כ"כ טוב אך כל פעם שהיה מגיע ערב הוא היה עייף או כל תירוץ אחר. הוא לא בגד בי . הוא אהב אותי . אבל לא היה לו חשק למין. אולי בגלל שוא מזדקן . חחח סתם כבר לא יודעת מה לחשוב. זה עדיין מציק לי . אשמח לתגובות

swana

New member
תרשמי הודעה חדשה

תכתבי הודעה חדשה לגמרי. כתבת הודעה כתגובה למשהו אחר, כך שהמקום שלה לא קשור

פספורט

New member
../images/Emo6.gif חולה על ההודעה הזאת...

רק בשביל זה שווה להיות כאן , ההנאות הקטנות של החיים

Vdrums

New member
אני מאמין שאת הולכת לקבל הרבה הרבה מסרים

ממיטב חרמני הרשת
בכל מקרה, איזה תגובה את רוצה? לא היה לך טוב בקשר ויצאת מזה, טב מאוד. סקס זה חלק ממערכת יחסים, זה צורך מסוים. תעברי הלאה.

orrin

New member
זה לא ממש קשור לגברים

מה שאת מתארת לא ממש קשור בעיני למין, גזע או כל דבר אחר- זה קשור לבני אדם. תחשבי שניה שהמצב היה הפוך- האם לא היית עושה את המאמץ בשביל להקל על מישהו שחשוב לך? ועוד כשמדובר במשהו שאינו דורש תעצומות נפש

למעלה