שלום..שאלה

puchit

New member
שלום..שאלה../images/Emo13.gif

רציתי לדעת מה אתם אומרים על קורס פארמדיקים מטעם הצבא? שלחו לי את זה במנילה לשמחתי, (כי אני חושבת על זה הרבה זמן) ורציתי לשמוע עוד דעות מאנשים שעברו את זה, או יודעים על זה קצת...(אני מתנדבת במד"א אם זה משנה...) תודה:)

Anusha

New member
פרמדיק צבאי אמר לי

שזה אחד הקורסים היותר טובים שיש לצה"ל להציאה. דעתי...לכי על זה
בקומונת 'מתנדבי מד"א' מבקר פרמדיק צבאי (אחר...)...את מוזמנת לקפוץ לשם ולשאול...

אופטיפ

New member
לפי דעתי

אחד הקורסים השווים ויפה שעה אחת קודם... אם את מתנדבת במד"א פעמיים כי טוב, מכוון שתוכלי לבקש המלצות מפראמדיקים וכו וכו'. לפי דברים המתגלגלים, ולא רוצה לבאס, כי זה באמת אחד הקורסים השווים ואני סופר את הדקות אליו, קל להתקבל קשה לעובר..

tal afula

New member
קל להתקבל../images/Emo35.gif

על מה אתה מדבר בכלל..... היית במיונים?

tal afula

New member
לא!

אבל יש פה עיניין מאד רציני של היצע וביקוש. ביקוש מאד גדול של המלש"בים לעמות מספר מקומות מאד מוגבל של מקומות בקורס כל שנה.

Anusha

New member
אהה אוקיי...

אבל נראה לי שלאלה שיש רקע של 3 שנים במד"א, יש יתרון על אלה שאין להם קשר למד"א...
אפילו ראיתי איפושהוא כתוב (משו של בצבא, בקשר לפרמדיקים): "עדיפות למתנדבי מד"א..."

amitzahavi

New member
דווקא לא...

עובדה... יש 3/4 מהחניכים בקורס שלי שהם לא ממד"א... אם יש לך שאלות, חופשי.. :)

EagleEye

New member
ורבע מהמתגייסים לצבא הם ממד"א?

אתה רק מוכיח את ההפך..אם רבע מקורס פאראמדיקים הם במקור ממד"א..זה הרבה

Anusha

New member
אבל...אבל...

יש לי יותר מדי שאלות
חחחח... אבל יש לי אחת שלבנתיים רלוונטית יותר מהאחרות- ההמלצות ממד"א לצבא באמת עוזרות?

amitzahavi

New member
עוזרת...

אם באמת? 3/4 קורס מגיע בלי המלצות ממד"א... תחשבי על זה כך...

Unreachable

New member
אבל

ה1/4 שהם ממד"א, מגיעים עם המלצות זאת אומרת שאם אתה רוצה להתקבל לקורס ואתה ממד"א, אתה צריך המלצות

tal afula

New member
עמית....

היי... אתה מדריך קפ"צ? או חניך בו? מה הכוונה שלך כשאתה אומר "קורס שלי"...? תודה, טל.

amitzahavi

New member
../images/Emo3.gif

הקורס שלי הכוונה לקפ"צ 9 כמובן... ששומעים קפ"צ 9 ישר מתכוונים לכבוד, עוצמה, משפחה ומצילים חיים!!!!!
אני חניך בקורס 9 של הצבא, מדריך ראשי זה אורי אוחיון ממד"א דן.

הדרדרית

New member
שלום - תשובה.. ../images/Emo13.gif

אז ככה! אני בקורס הפאראמדיקים הצבאי שהתחיל באוגוסט (קפ"צ 10) ויכולה להגיד שהקורס הזה הוא באמת אחד המדהימים. אם את אוהבת את התחום - המקום הוא גן עדן. מדריכים מצויינים, סגל אכפתי וכמובן שחומר מרתק. אני חייבת להגיד שהשלב העיוני בכלל לא פשוט ודורש הרבה השקעה, אבל זה באמת קורס ששווה לעשות. אני אומנם רק בתחילת הדרך ויש עוד דרך א-ר-ו-כ-ה לעבור, אבל זו דרך מעניינת ומאתגרת. כשהגעתי לקורס וויתרתי על תפקידים אחרים שהתקבלתי אליהם (וההתלבטות הייתה גדולה), אבל אני יודעת להגיד בוודאות שזה באמת היה שווה את כל זה. הכל בידיים שלך!. המיונים מנפים, תהיי מוכנה לזה. זו לא משימה בלתי אפשרית, אבל קחי בחשבון שיש המון מתנדבי מד"א שמנסים להתקבל וחוצמזה שגם אנשים שהם לא חלק מהמסגרת מתקבלים (כשליש לא התנדבו בכלל). בקיצר גישה אופטימית עם הרבה מוטיבציה תועיל!.. שיהיה בהצלחה.. אם את רוצה לשאול שאלות נוספות - אני כאן!.

puchit

New member
מממ

יש מצב שיש לך איסיי או מסנג'ר שאני אוכל לשאול מספר דברים בלי להעמיס פה?

tani101

New member
צאו נא מהסרט שקל להתקבל למיונים

והדרך לא קצרה עבור מתנדבי מד"א עם מליון המלצות אפילו אני במשך שנה ניסתי לשכנע את הצבא שאני הכי מתאימה בעולם להיות בקורס הזה הבאתי המלצות מכל פראמדיק נחשב אפשרי כולל מנהלי אזור וואלה זה לא עזר בטח נתקלתם במשפט "שיבוצך לצה"ל יקבע בהתאם לצורכי הצבא"..כן כן מבאס אין מה לעשות אבל זוהי האמת לאמיתה :) חיבר'ס אם בטעות ורק בטעות קיבלתם את ההצעה להיות פראמדיק במנילה אל תחשבו פעמיים ואל תהססו לשניה אפילו קפצו על ההזדמנות אין קורס יותר שווה מדהים מזה :)

למעלה