רציתי לדעת מה אתם אומרים על קורס פארמדיקים מטעם הצבא? שלחו לי את זה במנילה לשמחתי, (כי אני חושבת על זה הרבה זמן) ורציתי לשמוע עוד דעות מאנשים שעברו את זה, או יודעים על זה קצת...(אני מתנדבת במד"א אם זה משנה...) תודה
אחד הקורסים השווים ויפה שעה אחת קודם... אם את מתנדבת במד"א פעמיים כי טוב, מכוון שתוכלי לבקש המלצות מפראמדיקים וכו וכו'. לפי דברים המתגלגלים, ולא רוצה לבאס, כי זה באמת אחד הקורסים השווים ואני סופר את הדקות אליו, קל להתקבל קשה לעובר..
אז ככה! אני בקורס הפאראמדיקים הצבאי שהתחיל באוגוסט (קפ"צ 10) ויכולה להגיד שהקורס הזה הוא באמת אחד המדהימים. אם את אוהבת את התחום - המקום הוא גן עדן. מדריכים מצויינים, סגל אכפתי וכמובן שחומר מרתק. אני חייבת להגיד שהשלב העיוני בכלל לא פשוט ודורש הרבה השקעה, אבל זה באמת קורס ששווה לעשות. אני אומנם רק בתחילת הדרך ויש עוד דרך א-ר-ו-כ-ה לעבור, אבל זו דרך מעניינת ומאתגרת. כשהגעתי לקורס וויתרתי על תפקידים אחרים שהתקבלתי אליהם (וההתלבטות הייתה גדולה), אבל אני יודעת להגיד בוודאות שזה באמת היה שווה את כל זה. הכל בידיים שלך!. המיונים מנפים, תהיי מוכנה לזה. זו לא משימה בלתי אפשרית, אבל קחי בחשבון שיש המון מתנדבי מד"א שמנסים להתקבל וחוצמזה שגם אנשים שהם לא חלק מהמסגרת מתקבלים (כשליש לא התנדבו בכלל). בקיצר גישה אופטימית עם הרבה מוטיבציה תועיל!.. שיהיה בהצלחה.. אם את רוצה לשאול שאלות נוספות - אני כאן!.
והדרך לא קצרה עבור מתנדבי מד"א עם מליון המלצות אפילו אני במשך שנה ניסתי לשכנע את הצבא שאני הכי מתאימה בעולם להיות בקורס הזה הבאתי המלצות מכל פראמדיק נחשב אפשרי כולל מנהלי אזור וואלה זה לא עזר בטח נתקלתם במשפט "שיבוצך לצה"ל יקבע בהתאם לצורכי הצבא"..כן כן מבאס אין מה לעשות אבל זוהי האמת לאמיתה חיבר'ס אם בטעות ורק בטעות קיבלתם את ההצעה להיות פראמדיק במנילה אל תחשבו פעמיים ואל תהססו לשניה אפילו קפצו על ההזדמנות אין קורס יותר שווה מדהים מזה