שלום, שאלה :)

misseverything

New member
שלום, שאלה :)

אני ביום ראשון הזה נוסעת לראשונה לבדי לאילת (אני בת 19, לפני צבא) עם חברות. שנה שעברה במהלך המלחמה(אני מהצפון) הייתי ב"שלום פלאזה" שהוא כמובן לא מלכת שבא או משהוא דומה לזה, אבל הוא בסדר גמור יחסית למחיר (בעונה) ולמה שציפיתי לקבל. רציתי לחזור אליו גם השנה, אבל חברותי התעקשו על "גלי אילת" רציתי לדעת אם זה באותה רמה, או פחות? למה לצפות? אני גם בעייתית באוכל ורצינו לינה וארוחת בוקר אבל אז קיבלנו ארוחת ערב בחינם. אז זה חצי פנסיון ונקווה שלא לחינם. אני יודעת שמול השלום פלאזה יש מס' מלונות נוראיים, שאני לא חושבת שאפשר לקרוא להם מלונות, או שהם בכלל מלון ולא אכסנייה, סמוך לשוק שמה. (אגב, באיזה ימים יש שוק?) ואני רוצה לוודא שזו לא הרמה. תודה רבה מראש :)

misseverything

New member
מקפיצה

זה ממש ממש חשוב לי :( בבקשה,האם המלון הזה ברמה של השלום פלאזה או פחות?

MasterD_iL

New member
בגלל שאני מכיר את ההרגשה

שאף אחד לא עונה... אז המלון לפי ידיעתי מלון ברמה בינונית ומעלה, חדרים נקיים ומסודרים, שירות טוב יחסית, מיקום בסדר, אוכל אין לי מושג. והוא בערך 4-5 דקות הליכה מהשוק שמתקיים בימי שני וחמישי (זאת עלייה מהמלון, אבל זה טוב אחרי שקונים דברים בשוק כי אז זה ירידה).. אם תרצי עוד עזרה.. אני אשתדל.

matan sh

New member
נראה לי שקצת התבלבלת, דן

היא ביקשה מידע על גלי אילת, לא על שלום פלאזה (שבו היא היתה שנה שעברה). אני לא מכיר את 2 המלונות הנ"ל מבפנים, אבל לדעתי כדאי ללכת על "גלי אילת". מיקום מצויין (ליד המול\טיילת\ים), עבר שיפוצים מקיפים לאחרונה.

MasterD_iL

New member
משמרת לילה עושה את שלה, 12 שעות עבודה

עייפות, עייפות.. כפי שמתן אמר, באמת גלי אילת נראה יותר מעניין כי הוא עבר שיפוץ יסודי (לפי שזה נראה)... ועכשיו אני אפסיק לחזור על המילים :)

למעלה